Ervaringen bij individuele begeleiding

"Bij Lea heb ik iets heel bijzonders geleerd, iets heel simpels en iets heel groots tegelijk. Lea heeft me geholpen dit weer te activeren: de verbinding met mezelf. Ik was met mijn aandacht niet bij mezelf, ik leefde vanuit 'normen en waarden' en kon liefde voelen voor anderen, maar nauwelijks voor mezelf. Stress vrat me op, en overbelasting leidde tot leegheid en een depressie.

Lea hielp me om 'gewoon' contact te maken met mezelf, met wie ik ben. Door mijn aandacht op mezelf te richten, op mijn lijf en op mijn geest. Ik versterkte de verbinding met mezelf, met mijn energie. 

Het versterkte contact met mezelf helpt mij om keuzes te maken die goed zijn voor mij, en minder 'last' te ervaren als dit wat van de maatschappelijke normen afwijkt, om meer regie te nemen over mijn gedrag en leven én om mijn leven van binnenuit in te gaan vullen. Ik hou (weer?) van mezelf, het is goed zoals ik ben omdat het zo is. 

Dankjewel Lea! Ik kijk terug op heel erg waardevolle sessies, waarin jij je voor mij geopend hebt en ik hetzelfde leerde doen voor mezelf."

"Lea is zichzelf, daar waar andere psychologen afstandelijk zijn, is Lea warm en toegankelijk. Haar inzichten en liefdevolle wijze van contact maken is wezenlijk anders dan ik ooit heb mogen ervaren. Haar begeleiding om dichterbij jezelf te komen is laagdrempelig en voor iedereen toepasbaar."

 

"Al vanaf het eerste moment gaf Lea mij een vertrouwd en wijs gevoel.

Zij had alle liefdevolle aandacht voor mij die ik nodig had. Ik mocht er zijn en alles met mij. Zij heeft mij weer thuis bij mezelf gebracht. Door met mij te kijken naar wat er diep in mij was weggestopt, kwam er een helderder bewustzijn in mijzelf. Hierdoor kon ik alles in een ander daglicht zien en weer verder op mijn weg naar licht en zelfbewustzijn."

 

"Ik voel me dankbaar, omdat ik door hetgeen jij in de wereld zet steeds een stapje dichter bij mezelf kom.... los van alles wat oud is... Dat maakt me gelukkig en blij."

 

"Je healing ‘Lichtwerkers verbinden in kracht’ en je energie en woorden via je website werken bij mij erg aardend en praktisch uit. Ik kon die aardende energie vaak wel voelen via de natuur en stenen als bijvoorbeeld hematiet of ook dieren maar niet zo duidelijk in het contact met healers of andere mensen. Via jou lukt dat nu dus wel en dat is een mijlpaal voor mij, dankjewel daarvoor."

 

"Bij Lea word ik me meer bewust van mijn lichaam en leer ik mijn gevoel te ervaren zonder te oordelen.

Elke keer ontdek ik weer andere delen in mezelf waardoor ik gaande weg steeds beter, op mijn manier, in het leven sta. De begeleiding door Lea geeft mij; vertrouwen, rust, vreugde, kracht en inzicht."

 

"Lea heeft me de weg gewezen om weer naar mijn gevoel te luisteren en dicht bij mezelf te blijven.

Lea straalt rust en liefde uit, als ik gejaagd binnen kwam dan voelde ze dat direct en had ze me in korte tijd net zo rustig als zij zelf is. Pas dan kon ik horen wat zij en mijn lijf me te vertellen had."

 

"Als ik bij Lea binnenkom, voel ik meteen de rust en geaardheid in de sfeer van haar praktijkruimte. Het is dan ook meestal niet moeilijk, om na een inleidend gesprek alle drukke gedachtes los te laten en geconcentreerd de oefeningen te volgen. Tijdens de sessies voelt het of alle oppervlakkigheid wegvalt en het bewustzijn zich weer op essentiële emoties richt.

Dankzij Lea's intuïtieve begeleiding is het mij gelukt om tot steeds meer spiritueel inzicht te komen. Daarnaast heeft zij mij technieken geleerd, om met dagelijkse stress en emotionele tegenslag om te gaan.

Ik bewonder Lea's vermogen om heel nauwkeurig aan te voelen, wat mij tegen zit of afremt en daar dan op de juiste manier op in te gaan. Dit resulteert in steeds verrassende maar altijd behulpzame antwoorden. Het voelt alsof zij steeds precies weet, wat ik op dat moment nodig heb.

Als ik Lea weer verlaat, voel ik me gesterkt en opgelucht, dichter bij mezelf en goed geaard. Hoewel er bij mij geen acute hulpvraag meer voorligt, kom ik nog steeds regelmatig bij haar, om mijn spiritueel inzicht te verdiepen en om de geleerde bewustwordingstechieken te verinnerlijken.

Ik ben Lea enorm dankbaar voor al haar emotionele steun en voor alles moois wat ik dankzij haar heb mogen ontdekken en ervaren."

  

 

 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan groepshealings op afstand

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Al verschillende healings gedaan, maar vanavond was heel bijzonder!

 Ik kreeg letterlijk het gevoel verlicht te zijn.

Dank je dat ik er bij was!  Zeker voor herhaling vatbaar."

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"Lieve Lea, wat een prachtige healing mocht ik van jou ontvangen.

Enorm bedankt hiervoor, het heeft er voor gezorgd dat ik me veel lichter voel vandaag en daardoor gelukkiger."

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

"Dank je wel voor de fijne healing gisteren!

Ik kon heel precies in mijn lichaam voelen waar de energie blokkeerde en daar de lichte energie van buiten en daarna die van mezelf toelaten. Dat voelde echt bevrijdend! Dat ik daar zelf toe in staat ben (nu met jouw fijne begeleiding maar kan me ook voorstellen daarbij dit zelf vaker zo ga doen) , gaf me ook weer meer vertrouwen in het pad dat ik ga."

 

"De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

"Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam.

Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

"Dankbaar! Ik heb een diepe ont... Spanning gevoelt. 

Waarbij de energie weer beter ging stromen. Alsook een dieper gevoel van eenheid met mijn lichaam. Meer energie daarna en nieuwe inspiratie! "

 

"Dank je wel vanuit mijn hart voor deze healing! Ik ben er nog niet, maar eindelijk heb ik een begin gevonden om de blokkades op te gaan heffen.

Dank je wel. Heel fijn! "

 

"Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

 


Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: