Spiritueel psycholoog

 

Ik ben opgeleid als psycholoog en heb mij daarnaast (onder andere door de opleiding intuïtieve ontwikkeling, healer en reader) verdiept in de spirituele kant van het leven.


Spiritualiteit betekent voor mij dat wat dieper gaat dan wat in eerste instantie aan de oppervlakte zichtbaar is. Dat wat je opmerkt als je subtieler kan voelen en beter op jezelf bent afgestemd.
Bewustzijn op energieniveau en contact met het grotere geheel.
Spiritualiteit wordt voor mij echt als ik het heb doorleefd en kan voelen dat het waar is.

 

Ik heb diep begrip van psychologische processen. Ik zie niet alleen jouw gedrag, denken en gevoel aan de oppervlakte, maar maak ook makkelijk contact met diepere gevoelslagen.

 

Daarbij kijk ik niet alleen naar wie jij als mens, maar ook wie jij als ziel bent.
Op de reis van het leven heeft ieder mens, iedere ziel, dingen te leren. Vaak leer je het meest van “lastige” situaties of gevoelens. Maar het is moeilijk om helder te kunnen zien wat er nodig is, als je in zo’n lastige situatie bent. Vaak zit je hoofd vol met gedachten en probeer je vanuit daar een oplossing te vinden, terwijl het vooral troebel is.

 

Ik ondersteun je om je te verbinden met je lichaam, je hart en wie jij in wezen bent. Er ontstaat dan helderheid, rust en vertrouwen. Je kan kijken vanuit een ander, meer helder perspectief. Je krijgt contact met jezelf op een dieper niveau, met jouw innerlijk weten en vindt en voelt daar je antwoorden. 

 

 

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: