Jezelf openen om te kunnen ontvangen

Online programma

 

Gevoelige mensen zijn van nature gewend om vooral afgestemd te zijn op wat hun omgeving nodig heeft en dat te geven. Als je je gaat ontwikkelen kom je tot het besef dat je teveel geeft of jezelf weggeeft en dat er een disbalans is tussen geven en ontvangen.

 

Je mag leren om meer te ontvangen om zo het evenwicht te herstellen en jezelf weer te vullen.

 

Weten dat het belangrijk is (voor jezelf èn voor je omgeving) dat jij meer gaat ontvangen, betekent niet dat je dit ook direct kan. Er liggen diepe patronen in ons opgeslagen die het ontvangen in de weg staan, meer dan jij je waarschijnlijk bewust bent.

Hierover kan je meer lezen in het artikel 'Hoe kan jij je openen om meer te ontvangen?'.

 

Wil jij je bewust worden van die oude patronen, om ze vervolgens te kunnen transformeren?

Wil jij geopend worden om meer te kunnen ontvangen wat jou voedt en steunt in jouw groei en ontwikkeling, en waarvan jij gaat bloeien?

 

 

Online healing programma 'Openen om te kunnen ontvangen'.

 

 

Wat brengt dit online programma jou?

 

v   Meer aanwezig zijn in je lichaam.

v   Diepere verbinding met jezelf, gecentered en geaard zijn.

v   Verruimen van je bewustzijn.

v   Meer (ervaringsgericht) begrip van wat ontvangen energetisch betekent. 

v   Meer vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie. 

v   Opruimen oude energie en patronen.

v   Meer geopend om te kunnen ontvangen.

v   Bewuster van wie je bent en wat je wil ontvangen.

v   Groei in jouw gevoel van eigenwaarde.

 

 

"Bewustzijn is de basis van alle groei."

 

 

Wat houdt dit traject in?

 

 v  Zeven audio opnames

 

Elke audio opname heeft een eigen thema en is in energie afgestemd jou te openen om meer te kunnen ontvangen. De opnames duren 15-30 minuten en kan je op je eigen moment luisteren. 

De thema's van de opnames zijn:

 

* Aanwezig in je lichaam.

 

* Loslaten en opruimen oude energie, ruimte maken voor het nieuwe.

 

* Stop met geven, start met zijn.

 

* Liefde voor alles wat je voelt.


* Verruimen bewustzijn, openstellen voor nieuwe mogelijkheden.

 

* Vertrouwen op je onderscheidingsvermogen (om dat te ontvangen wat je echt wil).

 

* Eigenwaarde en herinneren wie je bent.

 

 

v  Audio opname groepshealing

 

Je ontvangt een audio opname van een uur van de groepshealing van dit traject (dit programma heeft eerder in groepsvorm plaatsgevonden).

Door het luisteren van deze opname krijg je toegang tot energie die jou ondersteunt om dat wat ontvangen bij jou in de weg staat in je bewustzijn te brengen, oude energie op diep niveau op te ruimen en energie met hogere frequenties in jouw systeem toe te laten. Zo wordt jij geopend om te kunnen ontvangen wat past bij jouw wezensenergie / essentie.

Door mijn stem op de opname word je begeleid bij hoe je je aandacht in je lichaam kan richten en hoe je de helende energie (die onbeperkt beschikbaar is) kan ontvangen. 

Deze opname luister je minimaal 2 keer. Een keer halverwege het traject en ook als afsluiting.

 

Het programma tussen de healings door zorgt ervoor dat je bewustzijn groeit, waardoor je de tweede keer op een diepere laag in jezelf kan komen en ook daar de oude energie kan aanraken en losmaken. Je ontvangt weer verdiepende inzichten en nieuwe deuren in je bewustzijn kunnen open gaan. 

 

 

v  Bij elke opname ontvang je geschreven verdiepende uitleg.

 

v   Alle audio opnames en teksten zijn onbeperkt toegankelijk.

 

v   Je kan dit traject in je eigen tempo doorlopen.

Het programma werkt dieper door als je elke tekst meerdere malen leest en elke opname meerdere malen luistert. Je zal dan steeds nieuwe dingen ontdekken. Het is fijn als je minimaal ongeveer een maand de tijd neemt, maar uitgespreid over een langere periode kan ook.

 

 

Heb je belangstelling voor dit traject en wil je graag eerst ervaren of dit bij jou past?
Je kan hieronder het eerste gedeelte van de opname 'Aanwezig in je lichaam' downloaden. Deze opname is speciaal voor dit programma gemaakt en is dus anders dan de andere opname met dezelfde titel, die je misschien ook van mij kent.

  

 

 

 

Wil je dit programma bestellen?

 

De prijs van dit healingtraject is € 77,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen / afronden'. 

 

Je wordt dan doorgeleid naar een pagina waar je je e-mailadres in kan vullen.

Daarna ontvang je automatisch een mail met de link waarmee je toegang krijgt tot dit programma.

 

 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan dit programma:

 

"Dankbaar ben ik jou dat je dit in de wereld brengt, dat ik mee kan doen met een perfect aansluitend bewustwordingsprogramma! 

De opnames beluister ik meerdere malen op momenten dat ik behoefte voel, ik beluister ze door elkaar heen, waar ik behoefte aan heb. Vandaag nogmaals de aanwezig in je lichaam opname beluisterd, en jeetje; ik voelde mijn hele lichaam aan staan tijdens de wandeling met de hond! Zo’n heerlijk gevoel!!

In mijn buik ontstond er daardoor ook een extra geluksgevoel stroming. Ik kon afgelopen week zelfs genieten van een sollicitatie gesprek en van de kei harde regen waar ik in liep met mijn hond. Ik kon er om lachen en heb zelfs even gedanst in de regen. Nogmaals dank lieve Lea, ik heb veel om dankbaar voor te zijn."

  

"Door mee te doen met dit 4 weken traject heb ik hele mooie stappen mogen maken en heb een diepere verbinding met mezelf gekregen. Dit blijft oefenen, want ik ben zolang vervreemd geweest van mijzelf en in mijn hoofd gaan leven. Maar wat een mooie waardevolle bijdrage heeft dit traject geleverd!"

 

"Ik vind dit hele traject heel erg goed vorm gegeven, ook inhoudelijk, is het erg helder, energetisch mooi opeenvolgend en volledig!! De begeleidende en inleidende teksten zijn ook heel helder, essentieel en goed opgeschreven."

"Lieve Lea, dank voor je liefdevolle en krachtige input van de afgelopen vier weken!"

 

"Ik ben je zéér dankbaar. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met audio's en healings en je uiterst heldere omschrijvingen in de teksten. Het is één en al herkenning. Het werkt ook enorm door in het dagelijkse leven en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte."

 

"Het traject heeft me heel veel bijgebracht, ik geniet nog na. Ik heb de opnames gedurende de periode iedere dag beluisterd omdat het mij zo goed deed. Ik wil je van harte bedanken voor je energie. Deze trajecten is echt iets wat je dient verder te zetten op dit moment, ze zijn ongelooflijk krachtig voor hen die aansluiten bij jouw energie. Gewoon super!" 

 

 

 

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07