4 weken Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN

 

 

Al vele jaren zijn de lichtwerkers hun trillingsfrequentie aan het verhogen en daarmee de algemene frequentie op aarde. Dat wij dit nu kunnen doen, in deze bijzondere transformatietijd, is het gevolg van vele levens en ontwikkelingen hiervoor.

 

In je eigen trilling zijn en steeds meer van jouw oorspronkelijke licht belichamen op aarde, te midden van de zwaardere energieën, is een uitdagende opdracht. Het vraagt veel moed, kracht en doorzettingsvermogen. Door het aangaan van deze opdracht leren wij onszelf, ons licht en onze kracht, van binnenuit kennen.

  

Waar veel lichtwerkers eerder in het donker deze opdracht vervulden, is er steeds meer uitleg en informatie beschikbaar en wordt ons pad verlicht. Waar de meeste lichtwerkers eerder redelijk geïsoleerd van de andere lichtwerkers hun licht verspreidden, is er de laatste tijd steeds meer verbinding en wederzijdse steun mogelijk.

 

Door de groei in bewustzijn en de verbinding met elkaar is het mogelijk steeds meer licht op aarde te brengen, te aarden. In onszelf is het licht steeds vaker voelbaar en zichtbaar.

 

Toch blijft het nog een hele klus om dit licht AAN te zetten / houden in ons dagelijkse leven van veel te ‘doen’, volle agenda’s, een huishouding, kinderen of misschien werk in een organisatie en minder bewuste mensen om je heen. Als gevoelig mens ben je geneigd om je aan te passen aan de energieën in je omgeving en mee te trillen op die frequentie, ben je van nature gewend om vooral gericht te zijn op wat mensen buiten jou nodig hebben en hou je je eigen energie en licht vaak nog klein. 


Je trillingsfrequentie verhogen en je licht aan zetten is niet iets wat je één keer doet en dan geregeld is. Dat proces vraagt voortdurend, elke dag en elke minuut, om aandacht, bewustzijn en liefde. Je trilling kan zich ook steeds verder verhogen. 

 

Wil jij ook jouw trillingsfrequentie verhogen en steeds meer met jouw licht aanwezig zijn in je lichaam, op de aarde?
Wil jij jouw eigen licht, energie en trillingsfrequentie meer integreren in je dagelijkse leven?
Wil jij dit doen samen met gelijkgestemden, zodat de impact vele malen groter is?

En wil je hierbij steunende, liefdevolle, inspirerende, verdiepende en unieke nieuwetijdsbegeleiding ontvangen?

 

Doe dan mee met het vier weken traject “Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN”.

 

 

Wat brengt dit traject jou?


v   Bewustzijn van wie jij bent in energie.

v   Leren gebruiken van je onderscheidingsvermogen: Welke energie hoort en past wel bij jouw trilling en welke niet?
v  Opschoning van je energiesysteem op diep niveau. Oude energie wordt losgelaten en jouw trillingsfrequentie gaat omhoog.
v  Jij wordt dieper in je lichaam geaard.

v  Je ontdekt hoe je meer in je eigen trilling kan blijven in je dagelijkse leven.

v  Je leert jouw energie meer in eigen beheer te nemen. Vanuit de verbinding met jezelf ga je keuzes maken en stappen zetten die goed zijn voor jou en die jouw verdere groei en ontwikkeling ondersteunen.

 

 

Wat houdt dit traject in?

 

v  Elke week 1 groepshealing / activatie op afstand op zondagochtend 10, 17 en 24 februari en 3 maart van 10.00 tot 10.45/11.00 uur.

 

v  Je ontvangt een audio opname die je kan luisteren tijdens de groepshealings. Door mijn stem energie krijg je toegang tot de hogere frequenties en word je begeleid bij hoe je je aandacht tijdens de healings kan richten in je lichaam.
Mocht je een keer niet kunnen op het tijdstip van de healing /activatie, dan kan je hem ook later op die dag nog luisteren. Je kan deze opname sowieso zo vaak luisteren als je wil.

 

v  Wekelijks ontvang je mails met praktische, goed geaarde uitleg, tips en inzichten die jouw bewustzijn over wat jouw trillingsfrequentie is en verhoogt laat groeien.

 

v  Je krijgt toegang tot vier extra (gesproken) audio opnames van ongeveer 15 minuten die je, tussen de groepshealings in, op je eigen moment kan luisteren. Elke opname bevat helende energie met een hoge, maar tegelijkertijd goed geaarde,  frequentie en ondersteunt je in het proces. De thema’s van deze opnames zijn:
- Aanwezig in je lichaam
- Loslaten wat niet van jou is
- In beheer eigen energie en grenzen
- Vertrouwen en veiligheid

v  Alle audio opnames kan je onbeperkt luisteren, ook na het vier weken traject.

 

v  Het traject begint op zondag 3 februari, dan ontvang je de eerste mail. Let op: de eerste groepshealing / activatie is op zondag 10 februari.

 

v  Het traject kan je volgen vanaf je eigen fijne plek, dus lekker thuis.

 

v  Het traject is gericht op het ontdekken van jouw eigen kracht en meesterschap. Wat nodig is om je trillingsfrequentie te verhogen en hoog te houden in je dagelijkse leven, is voor iedereen anders. Je krijgt manieren om dit te doen aangereikt en jij gaat ontdekken wat voor jou wel en niet werkt. Je leert vertrouwen op jouw eigen manieren en creativiteit, waardoor je vertrouwen in jezelf en jouw meesterschap groeit. In deze transformatietijd staat niets vast en is alles telkens weer nieuw en uniek. Dit leven is jouw ontdekkingsreis naar jezelf.

 

Door: Lea van der Eem, Spiritueel psycholoog en Nieuwetijdsbegeleider.

 

Prijs: € 90,-

 

 

Je kan je niet meer aanmelden voor dit traject

Ben je geïnteresseerd in het krijgen van toegang tot alle audio opnames en begeleidende teksten? Ik hoor het graag van je. Achter de schermen ben ik aan het werk dit traject in de shop aan te bieden. Als je me een mail stuurt kan ik je hiervan op de hoogte houden.

Mail Lea

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"De healings creëren voor mij momenten van onvoorwaardelijke liefde en aandacht voor mijzelf, waardoor ik de spirituele moeder voor mezelf kan zijn. Hierdoor gaat liefde stromen en komen licht, inzichten en zuivering tot stand".

 

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

"De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

"Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam.
Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: