Jezelf openen om te kunnen ontvangen

Online vier weken programma

Gevoelige mensen zijn van nature gewend om vooral afgestemd te zijn op wat hun omgeving nodig heeft en dat te geven. Als je je gaat ontwikkelen kom je tot het besef dat je teveel geeft of jezelf weggeeft en dat er een disbalans is tussen geven en ontvangen. Je mag leren om meer te ontvangen om zo het evenwicht te herstellen en jezelf weer te vullen.

Weten dat het belangrijk is (voor jezelf èn voor je omgeving) dat jij meer gaat ontvangen, betekent niet dat je dit ook direct kan. Er liggen diepe patronen in ons opgeslagen die het ontvangen in de weg staan, meer dan jij je waarschijnlijk bewust bent.

Hierover kan je meer lezen in het artikel 'Hoe kan jij je openen om meer te ontvangen?'.

 

Wil jij je bewust worden van die oude patronen, om ze vervolgens te kunnen transformeren?

Wil jij geopend worden om meer te kunnen ontvangen wat jou voedt en steunt in jouw groei en ontwikkeling, en waarvan jij gaat bloeien?

Meer tijd, rust, liefde, overvloed, licht, hoge energiefrequenties, helderheid, bewustzijn, verbinding, aarding, geld, inspiratie en inzichten?

  

Doe dan mee met het vier weken traject 'Openen om te kunnen ontvangen'.

 

Wat brengt dit traject jou?

 

v   Meer aanwezig in je lichaam, buik en bekken.

v   Diepere verbinding met jezelf.

v   Verruimen van je bewustzijn.

v   Meer (ervaringsgericht) begrip van wat ontvangen energetisch betekent. 

v   Meer vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie. 

v   Opruimen oude energie en patronen.

v   Meer geopend om te kunnen ontvangen.

v   Bewuster van wie je bent en wat je wil ontvangen.

v   Groei in jouw gevoel van eigenwaarde.

v   Je wordt ondersteund in jouw ontwikkelingsproces en je zal precies dat kunnen oppikken uit dit programma wat past bij jou en wat jou weer verder brengt.

 

 

Bewustzijn is de basis van alle groei.

 

 

Wat houdt dit traject in?

 

v  Twee groepshealings op zondag 2 en 16 juni om 20 uur.
Je ontvangt een audio opname die je kan luisteren tijdens beide groepshealings. 

Tijdens de healings krijg je toegang tot energie die jou ondersteunt om dat wat ontvangen bij jou in de weg staat in je bewustzijn te brengen, oude energie op te ruimen en energie met hogere frequenties in jouw systeem toe te laten, zodat jij geopend wordt om te kunnen ontvangen wat bij jouw energie past.

Door mijn stem op de opname word je begeleid bij hoe je je aandacht tijdens de healings in je lichaam kan richten en hoe je de helende energie kan ontvangen. 

Het programma tussen de healings door zorgt ervoor dat je bewustzijn groeit, waardoor je tijdens de tweede healing op een diepere laag in jezelf kan komen en ook daar de oude energie kan aanraken en losmaken. Je ontvangt weer verdiepende inzichten en nieuwe deuren in je bewustzijn kunnen open gaan. 

Na elke healing ontvang je een nabesprekingsmail met inzichten en uitleg over wat er tijdens de healing op energieniveau is gebeurd.

 

v  Je ontvangt zes audio opnames van 15-30 minuten die je op je eigen moment kan luisteren. 

Deze opnames zijn nieuw en speciaal gemaakt voor dit programma, in energie helemaal afgestemd om jou meer te openen om te kunnen ontvangen. De thema's van de opnames zijn:

* Aanwezig in lichaam, buik en bekken.

* Loslaten en opruimen oude energie, ruimte maken voor het nieuwe.

* Stop met geven, start met zijn.
* Verruimen bewustzijn, openstellen voor nieuwe mogelijkheden.

* Vertrouwen op je onderscheidingsvermogen (om dat te ontvangen wat je echt wil).

* Eigenwaarde en herinneren wie je bent.

Omdat ik werk vanuit de energie van het moment, kan het zijn dat er kleine wijzigingen in de thema's komen.

 

v  Bij elke opname ontvang je geschreven verdiepende uitleg.

 

v Alle audio opnames kan je onbeperkt luisteren, ook na dit programma.

 

 

Door: Lea van der Eem, Spiritueel psycholoog, Nieuwetijdsbegeleider en Pionier in BewustZijn.

 

Wanneer: Het programma start op zondag 19 mei, dan ontvang je de mail met de eerste uitleg en audio opname.

Om de paar 4/5 dagen ontvang je een mail met de volgende opname en uitleg.
De eerste groepshealing is op zondag 2 juni om 20 uur. De tweede groepshealing, die tevens het programma sluit, is op zondag 16 juni om 20 uur. Mocht je op deze tijdstippen niet kunnen, dan is het mogelijk om de opname op je eigen moment te luisteren. De ervaring leert dat je, door de opname te luisteren, gewoon toegang krijgt tot de energie van de healing.

 

Waar: Thuis op je eigen fijne plek.

Prijs: € 99,- 

 

Wil je deelnemen aan dit programma?

 

Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Het is belangrijk om, nadat de betaling is afgerond, te klikken op de knop 'betaling bevestigen'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing. 

 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan het eerdere online traject 'Verhoog je trillingsfrequentie'.

 

"Lieve Lea, dank voor je liefdevolle en krachtige input van de afgelopen vier weken!"

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer. Krijg niet in woorden uitgedrukt hoe dankbaar ik ben. "

 

"Door mee te doen aan het traject “Verhoog je trillingsfrequentie” zijn er binnen in mezelf diepere antwoorden en waardevolle wijsheden ontstaan."

 

"Het is bijna niet te omschrijven wat er de laatste maanden is gebeurd na jouw programma en de donderdagavond healings. Ben diepe pijnen, angsten en andere emoties doorgegaan na het loslaten van mijn grote liefde een paar maanden geleden. Wat er nu voor in de plaats komt is vrede, rust, vertrouwen en een liefde die bijna niet te omvatten is. Ik krijg stukje bij beetje mezelf terug en ben daar zo ongelofelijk dankbaar voor."

 

"Het traject heeft me heel veel bijgebracht, ik geniet nog na. Ik heb de opnames gedurende de periode iedere dag beluisterd omdat het mij zo goed deed.  Ik zal dit beluisteren zeker behouden tot er zich iets nieuws dient te integreren. Ik wil je van harte bedanken voor je energie. Deze trajecten is echt iets wat je dient verder te zetten op dit moment, ze zijn ongelooflijk krachtig voor zij die aansluiten bij jouw energie. Gewoon super!"

 

"De prachtige healingen en de 'extra informatie' die je gaf, hebben mij keer op keer de herkenning en bevestiging gegeven.... om volledig te durven vertrouwen op dat wat is vanuit de overgave en verbinding met mijzelf. Ik kan op een steeds dieper niveau ontspannen en in Liefde en acceptatie zijn met dat wat is. 

Als vanzelf vult dan mijn wezen zich met hogere frequenties. En wauw! Wat is dat fijn! Dat is wie IK BEN.

Meestal lukt het mij om mijzelf te begeleiden, maar soms als het even 'pittig' is en er een 'zwaar stuk' voorbij komt, is het fijn om jouw healings te gebruiken. Het gevoel te hebben niet alleen te zijn en mij te laten leiden door jouw zachtheid, warmte en liefde..... Dankbaar.....en zoveel meer.... Dat is wat ik ben. Dank je wel lieve Lea"

 

 

N.B. Een aanmelding kan niet worden geannuleerd.


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: