Verbinding met je buik

Merk jij dat je veel in je hoofd leeft?

Ervaar je stress?

Loop je te piekeren?

Slaap je misschien onrustig?

Of weet je niet hoe je kan vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie?

 

Dat zijn allemaal signalen dat jij niet in je buik aanwezig bent.

 

In onze buiken liggen oude wonden opgeslagen. Als mens vinden wij het moeilijk om pijn en verdriet te voelen en we zijn geneigd om 'weg te gaan' van die zere plekken.

Maar wonden worden juist geheeld, door er naar toe te gaan en aanwezig te zijn.

Meer hierover lees je in de blog 'Verbinding met je buik'.

 

Het is mijn zielsmissie om mensen in dit proces te begeleiden: om licht, liefde en bewustzijn te brengen in de meeste donkere en diep weggestopte plekken.

 

Wil jij ook dieper in je buik afdalen en de verbinding met je buik en jouw essentie verdiepen?

 

Tijdens deze healing word je op zachte, liefdevolle, maar ook duidelijke wijze begeleid om jouw aanwezigheid, licht, liefde en bewustzijn naar diepere lagen in je buik te brengen, dan waar jij eerder naartoe kon gaan. Oude wonden worden daardoor verder geheeld en meer van jouw essentie, jouw energie, kan in je buik indalen.

Door dit samen met veel mensen te doen dragen we tegelijkertijd bij aan healing van het collectieve veld.

 

 

WANNEER: Donderdag 23 mei 20.00 – 21.00 u.

WAAR: Thuis op je eigen fijne plek.

DOOR: Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

PRIJS: € 24,50 

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

Je kan je aanmelden tot donderdag 23 mei om 19.30 u. Tot dat moment ben ik ook via e-mail beschikbaar voor eventuele vragen over de aanmelding.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

 

 

Hoe gaat de healing?

 

Donderdag 23 mei maak ik een audio opname speciaal voor deze healing. Tussen 17 en 18 stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij af op de energie van dat moment. Mijn lichaam is een doorgeefkanaal voor de energieën die via de energetische verbinding door wil stromen naar jullie.

Tegelijkertijd gaat mijn energie diep de oude lagen in, zodat daar opgeruimd kan worden. Deze richting de diepte in, wordt ook in onze verbinding doorgegeven. Daarom kan het zijn dat je tijdens een healing op diepere of andere lagen in jezelf komt dan je gewend bent. Ook deze diepere gevoelens die vrij willen komen help ik kanaliseren met mijn lichaam. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou en het helingsveld. Zo kan jouw verbinding met je buik steviger worden en wijzen we tegelijkertijd de weg voor alle andere mensen die dieper in hun buik willen gaan.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De ervaring leert dat je door het luisteren van de opname toegang krijgt tot de energie van de healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring van de healing deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt  met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van los trillen rondom mijn romp en bekken." 

 

 "Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 

 

 

N.B. Een aanmelding kan niet worden geannuleerd. 

 


Contact:

Telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: