Healing / energietransmissie

 

Loslaten oude, aarden nieuwe energie

 

Dinsdag 3 dec 20.00 - 20.30 u 

 

 

 

2019 heeft ons behoorlijk door elkaar geschud. Op steeds diepere lagen vinden we oude overtuigingen, energieën, gevoelens en patronen, die we ooit hebben overgenomen van onze omgeving. Om deze vervolgens, na het eruit filteren van waardevolle lessen, los te laten...

 

Dichter en dichter komen we bij onszelf, bij wie wij ten diepste in energie zijn.

 

Dat is het transformatieproces van deze tijd: alles wat niet aansluit bij wie jij in wezen bent, mag uit jouw systeem worden vrij gelaten. Om zo ruimte te maken voor jouw oorspronkelijke energietrilling en de energie van de nieuwe tijd: licht, gemak, stroming, vertrouwen, ruimte, bewustzijn, helderheid.

 

Wil jij in dit (vaak intense) proces worden begeleid en tijdens de laatste weken van 2019 zoveel mogelijk opschonen, zodat je ruimte creëert voor de nieuwe energie van 2020?

 

Tijdens de healing / energietransmissie 'Loslaten oude, ontvangen nieuwe energie' word je op duidelijke en liefdevolle wijze begeleid bij het dieper gaan in jeZelf en je lichaam, het oude loslaten en ruimte creëren voor het nieuwe en wie jij in essentie bent.
Tegelijkertijd word je hierbij energetisch ondersteund en geopend.

 

 

 

Dinsdag 3 december 20.00 - 20.45 uur.

 

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis. 

 

De bijdrage is € 15,-. 

 

 

Wil je deelnemen aan deze healing / energietransmissie?

 

Je krijgt toegang tot de healing door je via de knop hieronder aan te melden. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail.

Krijg je deze mail niet, neem dan even contact met me op.

 

Als je je aanmeldt, ontvang je automatisch de mail met alle info voor vanavond in je mailbox.

Je kan je dus tot het laatste moment aanmelden.

Mocht je vragen hebben over je aanmelding: tot 19.30 u ben ik via de mail bereikbaar.

 

Hoe gaat een healing?

 

Voor deze healing ontvang je een audio opname die jou begeleidt bij het richten van je aandacht in je lichaam, het opruimen van de oude energie en het ontvangen, aarden en laten stromen in je lichaam van het nieuwe. 

Door het luisteren van de opname en je aan te melden voor de healing, krijg je toegang tot de energie van de healing / transmissie. 

 

Ik gebruik mijn bewustzijn, energie en lichaam om het proces van opruimen van de oude energie en het aarden van het nieuwe voor de groep te begeleiden. Ik stem mij af in energie en voel wat er op dat moment gevraagd en nodig is om het proces te ondersteunen. Daarbij worden we ondersteun door de lichtwereld.

 

Na afloop ontvang je een nabesprekingsmail met mijn ervaringen tijdens de healing en verdiepende uitleg over de energie van dat moment.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment luisteren. 

De energie van de healing verdwijnt niet en blijft beschikbaar.

 

De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

  

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. 
Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte.
Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

"Ik apprecieer je eerlijkheid en oprechtheid van wat je online brengt. Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt...Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

 

"Ik aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

 "Jouw nabesprekingen geven zo’n verheldering en daardoor zo’n meerwaarde aan de healings. Heel waardevol!"

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 

 

 

 

 

N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.