Lichtwerkers verbinden in kracht

 

Vorig jaar op vrijdag 29 juni gaf ik mijn allereerste groepshealing op afstand "Lichtwerkers verbinden in kracht". Sinds die tijd zijn de healings enorm gegroeid en inmiddels zijn er elke maand 2 - 4 healings.

Deze eerste healing was heel bijzonder en het thema is nog steeds zeer actueel.

Daarom komt er, een jaar later, een nieuwe healing "Lichtwerkers verbinden in kracht" op vrijdag 28 juni om 19.30 u.

 

De meeste lichtwerkers hebben de afgelopen jaren in (meer of mindere mate van) eenzaamheid intense processen doorgemaakt. Er is enorm veel gegroeid aan bewustzijn, licht, liefde en vertrouwen.
Steeds meer mensen zijn zich inmiddels bewust van hun taak als lichtwerker.
De periode van eenzaamheid en je klein houden, maakt langzamerhand plaats voor een nieuwe fase. Dit nieuwe laat zich regelmatig al zien en voelen. Steeds meer is het de tijd om te laten zien wie je bent, je plek in te nemen en je te verbinden met andere lichtwerkers.
Dit kan allemaal ontstaan omdat de afgelopen jaren de verbinding met jezelf is verdiept.
Wil je meer achtergrondinformatie? Lees dan het artikel “Nieuwe fase voor lichtwerkers: Verbinden in kracht”. 

 

Wil jij ook, vanuit een diepere verbinding met jezelf, de connectie met de andere lichtwerkers maken en onze krachten bundelen?

 

Door deze healing word je dieper geaard en met jezelf verbonden. Jij gaat nog meer jouw plek innemen zoals die voor jou bedoeld is. Je gaat meer vanuit jezelf en jouw waarheid leven. Je hoeft hiervoor niet meer hard te werken en je best te doen, maar dit ontstaat vanzelf.
We verbinden ons met de andere lichtwerkers en samen aarden we vanuit gemak het veld van licht, liefde, vertrouwen, helderheid, overvloed en zachte kracht.

Oude thema’s van pijn, onmacht, slachtofferschap, angst, eenzaamheid en je klein en niet gezien voelen, worden verder geheeld. 

 

 

Ook als je vorig jaar al hebt meegedaan, ben je van harte welkom om deel te nemen. Zoals je misschien al weet brengt elke healing een ruimer bewustzijn en verdieping in energie.

 

 

WANNEER: Vrijdag 28 juni 19.30 – 20.30 u.

 

WAAR: Thuis op je eigen fijne plek.

 

PRIJS: € 20,-.

 

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

Druk dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

 

Je kan je aanmelden tot vrijdag 28 juni om 19.30 uur. Ben je te laat met aanmelden om nog mee te kunnen doen met de healing, maar wil je wel graag de audio opname van de healing ontvangen? Meld je dan aan zoals hierboven beschreven en je ontvangt vanzelf de mail met de link naar de audio opname in je mailbox.

 

 

  

 

Ervaringen van deelnemers aan de healing van vorig jaar:

 

"Wat een fantastische reis is dit geweest. Ik ben er nog stil van... Ik heb zoveel oude pijn mogen opruimen en heb me zo welkom gevoeld. Ik vond t fijn dat ik dit thuis kon doen, onder stem begeleiding van jou. Ik ben intens dankbaar voor deze genezing."

 

"Je healing ‘Lichtwerkers verbinden in kracht’  werkt bij mij erg aardend en praktisch uit. Ik kon die aardende energie vaak wel voelen via de natuur en stenen als bijvoorbeeld hematiet of ook dieren maar niet zo duidelijk in het contact met healers of andere mensen. Via jou lukt dat nu dus wel en dat is een mijlpaal voor mij, dankjewel daarvoor."

 

"Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind als 2e fase Lichtwerker."

 

"Wat een heerlijke healing was dat. Niet verwacht dat het zoveel zou doen. Dankjewel daarvoor!!!"

  

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw stem en energie, geaard neerplantte op aarde."

 

 

 

Hoe gaat de healing?

 

De healing wordt op de ochtend van 28 juni opgenomen, speciaal afgestemd op dit thema en de energie van deze groep.

 

Vrijdag 28 juni tussen 17 en 18 uur ontvang je in je mail de opname als mp3-bestand en verdere uitleg over de healing. Je kunt de opname het beste luisteren met je oortjes via laptop of telefoon.

 

Om 19.30 u luisteren we allemaal tegelijk de opname. Ik stem mij opnieuw af en ondersteun en geleid de energie die op dat moment toegevoegd en geaard wil worden.

 

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Sowieso kun je de opname, ook achteraf, nog zo vaak beluisteren als je wil. 

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: