Activatie / energietransmissie

 

 

De energie van 2020 AAN

 

Zaterdag 11 januari ( 11 - 1 )  20 - 21 uur

 

 

 

 

In januari 2020 begint niet alleen een nieuw jaar, 2020 is de start van een nieuw decennium èn van een nieuw tijdperk waarin licht centraal staat.

 

Licht als het tegengestelde van donker.
Licht als tegengestelde van zwaar.
Licht als in kennis en informatie.
Licht als bewustzijn.
Licht als in helder, ruimtelijk, open en vrij.

 

Licht zal komen waar het niet eerder is geweest en kan van binnenuit stralen als nooit tevoren.

 

De energie van 2020 gaat over:

  • Ankerpunt zijn
  • Meesterschap
  • Vernieuwing, creatie & manifestatie
  • In je ware kracht / energie zijn
  • Op dieper niveau herinneren van je zielsmissie en deze meer vormgeven
  • Vertrouwen op innerlijke leiding
  • Dieper verankeren van de 5D energie in je dagelijkse leven 
  • Meer vreugde en gemak

 

Meer achtergrondinformatie kan je lezen in het artikel '2020:  Innemen van je lichtplek'.

 

Je wordt tijdens deze activatie / energietransmissie begeleid door mij en de lichtwereld.
Door dit samen te doen is de energie vele malen krachtiger.


Deze activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling.

Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken na de activatie door.

 

  

Zaterdag 11 januari ( 11 - 1 ) 20.00 – 21.00 u.

Thuis op je eigen fijne plek. 

Bijdrage: € 17,50 

 

 

 

Voor de energietransmissie op deze bijzondere energiedag beginnen de werking van de energie en mijn afstemmingen al ver van tevoren. Vanaf het moment van aanmelden sluit je je aan bij het veld, word je meegenomen in de afstemmingen en energetisch voorbereid door de lichtwereld ...

  

 

Wil je deelnemen aan deze activatie?

 

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces. Je wordt meegenomen in de afstemming / voorbereiding en de energie zal voor je gaan werken.

  

Kan je niet op zaterdag  11-1 om 20 u? Dan kan je de audio opname gewoon op je eigen moment luisteren.

Deze geeft jou toegang tot de energie van de activatie / transmissie.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Het is goed om ook je spam checken. Krijg je deze mail niet, dam kun je het beste contact met mij opnemen via de mail.

 

N.B. Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden.

 

1 aanmelding geeft toegang tot de activatie voor 1 persoon.

 

 

Hoe gaat de activatie / energietransmissie?

 

Zaterdag 11 - 1  - 2010 tussen 17 en 18 stuur ik je in een mail een speciaal hiervoor gemaakte audio opname als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de activatie. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Om 20 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname.

Door mijn stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten. Ik stem me op dat moment af en activeer de energie met mijn lichaam, bewustzijn en energiesysteem. De activatie / transmissie brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat aansluit bij waar jij op dit moment staat. De activatie ondersteunt jouw proces en brengt je stappen verder. 
De energie van deze activatie zal nog een paar weken doorwerken.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Op zondag 12 - 1  ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings / activaties / energietransmissies:

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. 
Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte.
Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

"Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning.

Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Bedankt voor deze mooie healing.  Jouw stem is ontzettend prettig om naar te luisteren en ik kreeg meteen het gevoel dat het veilig was om in deze healing ‘mee te gaan’. Ik heb een heerlijke rustgevende warmte gevoeld in mijn buik en bekken, omhuld met liefde en licht. Mijn Licht straalde prachtig als een Bron van Licht uit al mijn cellen, van binnenuit naar buiten, alle donkere en zware energieën kwamen liefdevol, zonder oordeel naar buiten."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

 "Jouw nabesprekingen geven zo’n verheldering en daardoor zo’n meerwaarde aan de healings. Heel waardevol!" 

 

 

 

N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.