Online groepshealings

Hieronder vind je de agenda van de groepshealings / energietransmissies.

Deze ondersteunen je bij het doormaken van jouw innerlijke processen tijdens het verhogen van je bewustzijn.

De healings bevatten lessen van de nieuwe tijd en brengen energie met een hoge frequentie over.

 

De healings zijn allemaal gericht op:

✨ het verdiepen van de verbinding met jezelf

✨ ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen

✨ losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie 

✨ dieper aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam

✨ verruimen van je bewustzijn

✨ rust en ontspanning

✨ vertrouwen

✨ vergroten van liefde voor jezelf

 

 

Er hebben al meer dan 1500 mensen deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden als krachtig en diepgaand ervaren. 

 

De healings / energietransmissies zijn op afstand en te ontvangen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis.  

 

 

 

Healing / activatie

Loslaten oude, aarden nieuwe energie

woensdag 20 nov  van 9.00 - 9.30 uur

 

Ondersteunend bij jouw processen

in deze bijzondere transformatietijd.

 

 healing / activatie

Loslaten oude, aarden nieuwe energie

dinsdag 3 dec van 20.00 - 20.30 uur.

 

Ondersteunend bij jouw processen

in deze bijzondere transformatietijd.

 

Activatie / energietransmissie

Donderdag 12 - 12 - 2019

20 - 21 uur

 

Afronden 2019

Openen 2020 portaal

 

 

Activatie / energietransmissie

Zaterdag  11 - 1 - 2020

20 - 21 uur

 

De energie van 2020 AAN

 

 

Hieronder zie je de themahealings die al zijn geweest. Elke themahealing ontstaat in aansluiting op de energetische ontwikkelingen. 
De audio opname van elke healing is na te bestellen.

 

Ben je geïnteresseerd in nieuwe healings?

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief


Zuivere mannelijke energie: Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

Zuivere vrouwelijke energie: Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

Tijdens deze activatie worden zuivere innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie èn een harmonieuze verbinding geactiveerd. 

Tijdens de healing / energietransmissie worden oude wonden in je vrouw-zijn op diepe lagen geheeld. Je haalt die delen van jou als vrouw op, die in dit en vorige levens zijn onderdrukt en die je achter hebt moeten laten om te kunnen overleven. 

Alle aspecten van je vrouw zijn mogen er weer zijn en zo word jij meer compleet, meer heel.  

 

Hèt proces van de nieuwe tijd is het herkennen van oude (3D)energie en die los te laten om zo meer te kunnen zijn wie jij in wezen bent.  Zo kan jij steeds meer van jouw essentie-energie in je lichaam bevatten en de energie van de nieuwe tijd op aarde brengen. 

Tijdens deze healing / energietransmissie worden oude energielagen geopend en afgelegd. Je wordt dieper in je lichaam en dichter bij je ware Zelf gebracht. Meer (van jouw) essentie-energie wordt in je lichaam geaard.  

 Tijdens het luisteren van deze opname krijg je hierbij hulp van de lichtwereld, die altijd voor jou beschikbaar is. 

 

Tijdens deze healing word je begeleid om je los te maken van karmische (familie)velden & collectieve pijnvelden, waar dit niet meer dienend is voor jouw groei als ziel. Ook verbindingen op basis van zielscontracten, die niet voedend en steunend zijn voor jouw verdere ontwikkeling als ziel, worden verder opgeschoond. Door dit loslaten en opschonen wordt ruimte gemaakt om meer van jouw licht en essentie-energie in jouw lichaam en hiermee op aarde te brengen.

In het buikgebied liggen veel oude wonden opgeslagen.

Het is pittig om deze thema's te doorvoelen en het vraagt moed, doorzettingsvermogen en heel veel liefde om onder ogen te kunnen zien wat daar zit weggestopt. Toch is het nodig om in je buik aanwezig te zijn en pijn en angst met liefde en bewustzijn te omringen, zodat deze in het licht gezet en geheeld kunnen worden. Pas dan kan jij de verbinding met jezelf herstellen.

 

Verlicht je moeder - zijn 

 

Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn. Het is tijd om nieuwe wegen te ontdekken èn bewandelen als moeder en nieuwe waarheden rondom moeder-zijn te activeren. Waarheden die een ruimer bewustzijn en meer licht, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen bevatten.

Toegang tot jouw innerlijke wijsheid.

Tijdens deze healing ga je de weg naar jouw innerlijke wijsheid duidelijker voeler. Als je deze weg al kent, wordt hij meer verlicht, breder en beter begaanbaar.

Je herkent makkelijk wat jouw innerlijke wijsheid is en waar je die vindt. Het vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid neemt toe.

 

Eigenwaarde 

 Tijdens deze healing worden oude energie, overtuigingen en patronen, die jouw gevoel van eigenwaarde belemmeren, opgeruimd. Je krijgt meer toegang tot een gevoel van eigenwaarde en gaat duidelijker ervaren in je lichaam, hoe de energie van eigenwaarde aanvoelt. 

 

Helen van familiekarma

Tijdens deze afstandshealing / energietransmissie / aarding worden de oude, onbewuste energieën die jij van je familie hebt overgenomen en lange tijd met je hebt meegedragen verder in het licht gezet. Jij wordt dieper geaard in je lichaam met jouw energie en licht. Er wordt ruimte gemaakt voor loslaten, verdere heling en bewustzijnsgroei. 

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: