Online groepshealings

Hieronder vind je de agenda van de groepshealings.

Bij elke healing word je ondersteund bij het doormaken van jouw innerlijke processen in deze bijzondere tijd. 

De healings zijn lessen van de nieuwe tijd en brengen energie met een hoge frequentie over.

 

De healings zijn allemaal gericht op:

✨ het verdiepen van de verbinding met jezelf

✨ ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen

✨ losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie 

✨ dieper aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam

✨ verruimen van je bewustzijn

✨ rust en ontspanning

✨ vertrouwen

✨ vergroten van liefde voor jezelf

 

 

Er hebben al honderden mensen aan deze healings deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de healings worden als krachtig en diepgaand ervaren. 

 

De healings zijn op afstand en te ontvangen vanaf je eigen fijne plek: thuis.  

 

 

 

Als je je verder wil ontwikkelen op het pad van bewustzijn,

is het essentieel om verbinding te maken met je buik en meer aanwezig te zijn met jouw licht en liefdevolle aandacht.

Zo worden oude wonden geheeld en creëer jij de veilige, stevige basis waar je zo naar verlangt.

Je hoeft hiervoor niet buiten jezelf te zoeken. Het zit in jou, daar, in je buik.

 

De healing 'Verlicht je buik' begeleidt jou op liefdevolle en duidelijke wijze bij het brengen van meer licht, liefde en aanwezigheid in je buik.

 

 

Deze healing is het vervolg op en een verdieping van de healing 'Verbinding met je buik'. 

 

 

Ben jij gewend om vooral afgestemd te zijn op wat je omgeving nodig heeft en dat te geven?

Heb je je ondertussen al zover ontwikkeld dat je wel wéét dat je meer mag ontvangen om een balans in de geven-ontvangen stroom te krijgen, maar weet je niet hoe? 

Tijdens dit nieuwe programma ruim je oude patronen, die ontvangen in de weg staan, op en word jij meer geopend om te kunnen ontvangen wat voedend is voor jou en jouw ontwikkeling.

 

 

Hieronder zie je de themahealings die al zijn geweest. Elke themahealing ontstaat in aansluiting op de energetische ontwikkelingen.

Ben je geïnteresseerd in nieuwe healings?

 

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief


In het buikgebied liggen veel oude wonden opgeslagen.

Het is pittig om deze thema's te doorvoelen en het vraagt moed, doorzettingsvermogen en heel veel liefde om onder ogen te kunnen zien wat daar zit weggestopt. Toch is het nodig om in je buik aanwezig te zijn en pijn en angst met liefde en bewustzijn te omringen, zodat deze in het licht gezet en geheeld kunnen worden.

Pas dan kan jij de verbinding met jezelf herstellen.

 

Verlicht je moeder - zijn  

Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn. Het is tijd om nieuwe wegen te ontdekken èn bewandelen als moeder en nieuwe waarheden rondom moeder-zijn te activeren. Waarheden die een ruimer bewustzijn en meer licht, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen bevatten.

4 weken traject Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN. 3 feb - 3 mrt

Je trillingsfrequentie hoog houden in je dagelijkse leven, met veel te doen en veel energieën met een lagere trilling om je heen, is een hele klus. 

Wil jij ook jouw trillingsfrequentie verhogen en steeds meer met jouw licht aanwezig zijn in je lichaam, op de aarde? Wil jij jouw eigen licht, energie en trillingsfrequentie meer integreren in je dagelijkse leven? Wil jij dit doen samen met gelijkgestemden, zodat de impact vele malen groter is? Maar wel fijn vanuit je eigen huis?
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

 

Healing / Activatie 2019: Jouw licht AAN

2019 gaat over het leren gebruiken van jouw energie om te creëren wat past bij jouw ziel. Creëren vanuit de verbinding met jouw kern, helemaal aanwezig in jouw lichaam op de aarde.
2019 gaat over 'thrive': floreren, tot volle bloei komen, welvaren, gezond en succesvol zijn, ontplooien, gedijen en ruimte innemen. 

Tijdens de healing / activatie zetten we de energie voor 2019 stevig neer. Jouw licht wordt AAN gezet. Samen wordt ons licht vele malen sterker. 

 

 

 

Toegang tot jouw innerlijke wijsheid.

Tijdens deze healing ga je de weg naar jouw innerlijke wijsheid duidelijker voeler. Als je deze weg al kent, wordt hij meer verlicht, breder en beter begaanbaar.

Je herkent makkelijk wat jouw innerlijke wijsheid is en waar je die vindt. Het vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid neemt toe.

 

Eigenwaarde 

 Tijdens deze healing worden oude energie, overtuigingen en patronen, die jouw gevoel van eigenwaarde belemmeren, opgeruimd. Je krijgt meer toegang tot een gevoel van eigenwaarde en gaat duidelijker ervaren in je lichaam, hoe de energie van eigenwaarde aanvoelt. 

 

Helen van familiekarma

Tijdens deze afstandshealing / energietransmissie / aarding worden de oude, onbewuste energieën die jij van je familie hebt overgenomen en lange tijd met je hebt meegedragen verder in het licht gezet. Jij wordt dieper geaard in je lichaam met jouw energie en licht. Er wordt ruimte gemaakt voor loslaten, verdere heling en bewustzijnsgroei. 

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: