Online healing

Verlicht je buik

Donderdag 27 juni 20 - 21 uur

 

 

Elk aspect van jouw leven wordt lichter, als je meer gaat leven vanuit de verbinding met wie jij in wezen bent.

De ingang voor die verbinding ligt in je buik. Maar daar liggen tegelijkertijd oude pijn en spanningen opgeslagen, waardoor het moeilijk is om hier dieper naar binnen te gaan. Onze buiken hebben veel liefde, aandacht en warme aanwezigheid nodig.

Zo worden oude wonden geheeld.

 

Wij dragen veel donkere, onbewuste energie in onze buiken met ons mee. Energie die we hebben overgenomen van onze omgeving in dit leven, vorige levens, uit familie- en ook collectieve velden. Wat wij voelen in onze buik is groot en zeker niet alleen van onszelf. Meer hierover kan je lezen in de blog 'Verlicht je buik'.

Om verder te kunnen komen op jouw pad van het ontwikkelen van je bewustzijn is het belangrijk om af te dalen in je buikgebied en daar meer licht te laten schijnen.

Zo worden niet alleen oude wonden geheeld, maar creëer jij tegelijkertijd de veilige, stevige basis waar je zo naar verlangt.
Je hoeft hiervoor niet buiten jezelf te zoeken. Het zit in jou, daar in je buik.


Tijdens de healing word je op liefdevolle en duidelijke wijze via woorden en in energie begeleid om licht, liefde en aanwezigheid in het buikgebied te brengen. We verbinden we ons in dit proces en activeren een pad voor vele anderen.

 

 

Deze healing is het vervolg op en een verdieping van de healing 'Verbinding met je buik'. 

Om aan 'Verlicht je buik' mee te kunnen doen is het fijn als je eerst 'Verbinding met je buik' hebt gedaan.

Heb je deze healing gemist, dan kan je de opname nog nabestellen (meld je dan aan via de eerste bestelknop, zo krijg je ook direct de opname).

 

 

Donderdag 27 juni 20.00 – 21.00 u.

Thuis op je eigen fijne plek.

Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

 

PRIJS: € 24,50 

Heb je de healing 'Verbinding met je buik' gemist, dan ontvang je korting als je deze bestelt op deze pagina, samen met je aanmelding voor 'Verlicht je buik'. Je betaalt dan  € 15,- extra voor deze opname, dus in totaal € 39,50  voor de twee healings.

Gebruik hiervoor de eerste bestelknop, je ontvangt dan na je betaling en invoeren van je e-mailadres direct de opname van 'Verbinding met je buik'.

 

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

Je kan je aanmelden tot donderdag 27 juni om 19.30 u.

Tot dat moment ben ik ook via e-mail beschikbaar voor eventuele vragen over de aanmelding.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail.

Krijg je deze mail niet, neem dan even contact met me op. 

 

 

Hoe gaat de healing?

 

Ik maak speciaal voor deze healing een audio opname. Donderdag 27 juni tussen 17 en 18 stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Door mijn stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf, je lichaam en je buik kan richten.

Ik stem mij af en begeleid de healing in energie. Mijn lichaam is een doorgeefkanaal voor energieën een hoge frequentie die via de energetische verbinding door kan stromen naar jullie.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De ervaring leert dat je door het luisteren van de opname toegang krijgt tot de energie van de healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Heb je niet meegedaan aan de healing 'Verbinding met je buik', dan is het fijn als je die opname wel bestelt en deze geluisterd hebt voor deze healing. 

 

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring van de healing deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan de healing 'Verbinding met je buik': 

 

"Ik heb meegedaan met de healing en voel duidelijk een transformatie. De verbinding met mijn buikgevoel is beter.  Ik ga de opname zeker vaker beluisteren. Het is en was een zegening, waarvoor mijn dank."

 

"Ondanks dat er veel pijn in mijn buik ligt opgeslagen, door het verlies van twee kindjes, en ik daar eerder niet naartoe kon gaan, lukte het mij dankzij de liefdevolle begeleiding in deze healing, om er naartoe te gaan, in mijn buik. De spanning in mijn buik werd voelbaar zachter. Het is nog niet klaar, maar ik ben heel dankbaar voor deze mooie stap.

Dank je wel voor jouw liefdevolle steun en stem..."

 

"Dank je wel voor deze krachtige healing, vond 't heel bijzonder. Ik doe vaker aan jouw healings mee en steeds is de nabesprekingsmail ook zeer steunend in mijn proces. De woorden uit de mail maken dat ik alles nog beter begrijp en laten de healing dieper indalen en hoe!" 

 

"Dank je wel voor deze krachtige healing. Ik vond 't heel bijzonder.  Het zal zeker niet de laatste zijn die ik bij je ga volgen."

"Dank je wel voor jouw liefdevolle steun en stem..... fijn dat jij er bent! Jouw healings zijn voor mij een grote steun in het moeilijke proces dat ik doormaak. Ik ontvang telkens opnieuw kracht en vertrouwen."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de healing."

 

"Dank je wel voor deze prachtige healing. Heel bijzonder!!

Deze healing bracht me in tranen en dat gebeurt me niet vaak. Ik ging tijdens deze healing door een pittig stuk zwaarte heen, maar daarna was er veel opgeruimd en voelde ik me een stuk lichter. Ik wil je zeer danken voor de bijdrage die je levert aan mijn verdere ontwikkeling door alle healings."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt  met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

   

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

 

 

N.B. Een aanmelding kan niet worden geannuleerd.