Online healing / activatie

Losmaken uit karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden & zielscontracten

Donderdag 26 september 20 - 21 uur

 

  

Tijdens de healing laat je oude energie op weer een dieper niveau los.

Daar waar jij je nog verbindt aan karmische (familie)velden & collectieve pijnvelden, waar dit niet meer dienend is voor jouw groei als ziel, word je hiervan verder losgemaakt.

 

Ook verbindingen op basis van zielscontracten, die niet voedend en steunend zijn voor jouw verdere ontwikkeling als ziel, worden verder opgeschoond.

 

Door dit loslaten en opschonen wordt ruimte gemaakt om meer van jouw licht en essentie-energie in jouw lichaam en hiermee op aarde te brengen.

 

Meer achtergrondinformatie over het thema van deze healing kan je lezen in het artikel 'Losmaken uit karmische (familie)velden, collectieve pijnvelden & zielscontracten.

 


Tijdens de healing / activatie word je op liefdevolle en duidelijke wijze via woorden en in energie begeleid. Door de verbinding met elkaar, activeren we daarbij een pad / veld voor vele anderen.

 

 

Deze healing is een verdieping van de healing 'Helen van familiekarma'. Je hoeft deze niet te hebben gedaan om nu mee te kunnen doen. Heb je hem gemist en wil je hem toch graag ervaren/ontvangen, dan kan je de audio opname van 'Helen van familiekarma' nog nabestellen met korting.

 

Deze healing / activatie is onderdeel van het online healing maandtraject 'Verdiep de verbinding met je essentie'.

Als je aan dit maandtraject meedoet, heb je je automatisch ook voor deze healing aangemeld.

 

  

Donderdag 26 september 20.00 – 21.00 u.

Thuis op je eigen fijne plek.

Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

 

 

BIJDRAGE: € 24,50 

 

Heb je 'Helen van familiekarma' nog niet gedaan en wil je alsnog de audio opname ontvangen, dan ontvang je korting als je deze bestelt op deze pagina, samen met je aanmelding voor 'Losmaken uit karmische, familie & collectieve pijnvelden en zielscontracten'. Je betaalt dan € 12,50 (i.p.v. € 20,-) extra voor deze opname, dus in totaal € 37,-

Hiervoor kan je de tweede bestelknop hieronder gebruiken, je ontvangt dan na je betaling en invoeren van je e-mailadres direct de audio opname van 'Helen van familiekarma' in de bevestigingsmail.

 

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

Je kan je aanmelden tot donderdag 26 september om 19.30 u.

Tot dat moment ben ik ook via e-mail beschikbaar voor eventuele vragen over de aanmelding.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Check ook even je spam.

Krijg je deze mail niet, neem dan even contact met me op. 

 

 

Hoe gaat de healing?

 

Ik maak speciaal voor deze healing een audio opname. Donderdag 26 september tussen 17 en 18 stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname. Door mijn stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf, je lichaam en je buik kan richten.

Ik stem mij af en begeleid de healing in energie. Mijn lichaam is een doorgeefkanaal voor energieën een hoge frequentie die via de energetische verbinding door kan stromen naar jullie.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De ervaring leert dat je door het luisteren van de opname toegang krijgt tot de energie van de healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring van de healing deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan de healing 'Helen van familiekarma': 

  

"De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nog eens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

"Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

 "Jouw nabesprekingen geven zo’n verheldering en daardoor zo’n meerwaarde aan de healings. Heel waardevol!"

 

"Ik zag mijn moeder de dag na de healing en we hadden altijd zo’n ingewikkelde relatie, erg liefdeloos en krampachtig. Maar dit was echt voor het eerst in tijden dat het lichter en zelfs af en toe gezellig was. Wat een verademing. Ik had heel erg het gevoel, ook toen ze er was, dat ik niet meer vastzit aan haar stemming!"

 

"De verharding van de vrouwelijke energie in mijn familielijn is tijdens 'Helen van familiekarma' weer verder gaan verzachten en stromen bij mij."

 

 

 

N.B. Een aanmelding kan niet worden geannuleerd.