Healing / Energietransmissie

 

Helen van oude wonden in de vrouwenlijn -

Heel je Krachtig Vrouw - Zijn

 

Donderdag 24 oktober 20 - 21 uur

 

 

 

Ook al lijken mannen en vrouwen hier in Nederland op dit moment in de tijd op gelijke voet te staan, toch is het nog niet eens zo heel lang geleden dat vrouwen geen stemrecht hadden, niet dezelfde opleidingen als mannen konden doen, thuis hoorden te zijn bij de kinderen en ondergeschikt waren aan de man.
Dit is maar een klein stukje uit een lange geschiedenis van onderdrukking en ontkrachting van de vrouw en het vrouwelijke. (Dit is geen oordeel over de man of het mannelijke, die heeft zijn eigen verleden en wonden.)

 

Ook al ben je dit niet bewust, deze geschiedenis ligt opgeslagen in jouw lichaam, energiesysteem en DNA en is van invloed op jouw huidige dagelijkse leven. Veel van de thema's waarin jij nu 'problemen' ervaart, vinden haar oorsprong in vele vorige levens en vrouwenlijnen.

 

In deze tijd van grote groei in bewustzijn, opheldering en verhogen van trillingsfrequentie, kunnen we Godzijdank, steeds dieper afdalen in de wortel, de kern, van deze thema's van groei en ontwikkeling.

Op steeds diepere lagen komt er bewustzijn, wordt er licht gebracht in het donker, vindt heling plaats, wordt er in de 3D ruimte gecreëerd voor de energie van hogere dimensies en eigenen wij onze kracht weer toe.

 

Tijdens de healing / energietransmissie worden oude wonden in je vrouw-zijn op diepe lagen geheeld. Je haalt die delen van jou als vrouw op, die in dit en vorige levens zijn onderdrukt en die je achter hebt moeten laten om te kunnen overleven. 

Alle aspecten van je vrouw zijn mogen er weer zijn en zo word jij meer compleet, meer heel.

 

 

  

Donderdag 24 oktober 20.00 – 21.00 u.

Thuis op je eigen fijne plek.

Lea van der Eem, Spiritueel Psycholoog, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd.

 

BIJDRAGE: € 19,50

 

 

 

Wil je deelnemen aan deze healing?

 

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je klikt op de knop 'betaling bevestigen / afronden' , dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'.

 

Je ontvangt direct een mail in je mailbox met alle informatie over deze healing met daarbij de link naar de audio opname.

 

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Check ook even je spam. Krijg je deze mail niet, neem dan kan je het beste contact met me opnemen via de mail.

Voor eventuele vragen ben ik op de dag van de healing tot 19.30 u bereikbaar.

 

Meld je je aan nadat de we zijn begonnen? Dan ontvang je de audio opname bij deze healing hoort, automatisch in je mailbox. Je kan de audio ook na 11 - 11 nog op je eigen moment luisteren. Dit geeft je toegang tot de energie van deze energietransmissie.

 

 

 

Hoe gaat de healing?

 

Ik maak speciaal voor deze healing een audio opname. Donderdag 24 oktober tussen 17 en 18 stuur ik je deze in een mail als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg over het verloop van de healing. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk de opname.

Door mijn stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten.

Ik stem me op dat moment af en begeleid de energie met mijn lichaam, bewustzijn en energiesysteem.

De healing brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat kunnen ontvangen wat aansluit bij jouw proces van dit moment.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. De ervaring leert dat je door het luisteren van de opname toegang krijgt tot de energie van de healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring van de healing deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere healings

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. 
Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte.
Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning.

Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Ik apprecieer je eerlijkheid en oprechtheid van wat je online brengt. Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt...Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

 

"Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

 "Bedankt voor deze mooie healing.  Jouw stem is ontzettend prettig om naar te luisteren en ik kreeg meteen het gevoel dat het veilig was om in deze healing ‘mee te gaan’. Ik heb een heerlijke rustgevende warmte gevoeld in mijn buik en bekken, omhuld met liefde en licht. Mijn Licht straalde prachtig als een Bron van Licht uit al mijn cellen, van binnenuit naar buiten, alle donkere en zware energieën kwamen liefdevol, zonder oordeel naar buiten."

 

"Wat een bijzondere healing Lea, dankjewel."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

 "Jouw nabesprekingen geven zo’n verheldering en daardoor zo’n meerwaarde aan de healings. Heel waardevol!"

 

"Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

 

 

 

N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Ook als je niet kan op het genoemde tijdstip , kan je toch de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.