Gratis: Groepshealing / Activatie  2019: Jouw licht AAN

2019 gaat over het leren gebruiken van jouw energie om te creëren wat past bij jouw ziel. Creëren vanuit de verbinding met jouw kern, helemaal aanwezig in jouw lichaam op de aarde.
Dit jaar gaat over jezelf laten zien in wie jij werkelijk bent. Je mag oogsten na vele jaren van intens innerlijk werk. 
2019 gaat over 'thrive': floreren, tot volle bloei komen, welvaren, gezond en succesvol zijn, ontplooien, gedijen en ruimte innemen.

 

Tijdens de healing / activatie zetten we de energie voor 2019 stevig neer. Jouw licht wordt AAN gezet.
Samen wordt ons licht vele malen sterker. Onze vlammen verbinden zich tot een groot vuur, een veld van licht. Allemaal op onze eigen plek, maar wel verbonden.

 

Wanneer: Donderdag 10 januari 2019, 20.00 - 20.45 uur

 

Waar: Je kunt gewoon thuis, op je eigen fijne plek, deelnemen.

 

Bijdrage: GRATIS

 

Aanmelden: 

Door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen en vervolgens op de knop "aanmelden" te drukken, meld je je aan voor de healing.

Je kan je aanmelden tot donderdag 17 uur.

 

 

Hoe gaat de healing: Op 10 januari maak ik eerder op de dag een audio opname. Een paar uur voor de healing ontvang je een mail met een link naar de audio opname (mp3 bestand) met daarbij uitleg over het verloop van de healing / activatie. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Op het tijdstip van de healing luisteren we allemaal tegelijk naar de opname. Ik stem mij opnieuw in energie af en zet de energie voor deze healing AAN.


Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door de opname te luisteren krijg je toegang tot de energie van deze healing. Sowieso kun je de opname nog zo vaak beluisteren als je wil (dan wel even opslaan op je computer). 

 

 

Wil je meer lezen over de energie van 2019?
Lees dan het artikel 'De energie van 2019: Creatiekracht en 'thrive'

Dit zijn ervaringen van deelnemers aan eerdere healings:

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

"De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

  

Deze pagina delen: