Online lichtactivaties voor groepen

Hieronder vind je de agenda van de online lichtactivaties voor groepen.

Deze ondersteunen je bij het doormaken van jouw innerlijke processen tijdens het verhogen van je bewustzijn.

Ze bevatten lessen van de nieuwe tijd en brengen energie met een hoge frequentie over.

 

De activaties zijn allemaal gericht op:

✨ het verdiepen van de verbinding met jeZelf

✨ ervaren in je lichaam en daar de energie te laten stromen

✨ losmaken en opruimen van oude gedachten, patronen en energie 

✨ dieper aarden van de nieuwetijdsenergie in je lichaam

✨ verruimen van je bewustzijn

✨ rust en ontspanning

✨ vertrouwen

✨ vergroten van liefde voor jezelf

✨ verhogen van je trillingsfrequentie

 

 

Er hebben al duizenden mensen deelgenomen. Iedere ervaring is uniek, maar de activaties worden als krachtig en diepgaand ervaren. 

 

Ze zijn op afstand te ontvangen, vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis.  

 

 

 

Lichtactivatie van het hart(chakra)

 

Verlicht je hart

 

Donderdag  30 - 1 - 2020

 

20 - 21 uur

 

 

 

Lichtactivatie van het eerste chakra

 

Donderdag  20 - 2 - 2020

 

20 - 21 uur

 

 

 

 

Lichtactivatie van het tweede chakra

 

Zaterdag 22 - 2 - 2020

 

20 - 21 uur

 

 

Hieronder zie je enkele van de thema-activaties die al zijn geweest. Elk thema ontstaat in aansluiting op de energetische ontwikkelingen. 
De audio opname van elke activatie is na te bestellen.

 

Ben je geïnteresseerd in nieuwe groepsevenementen?

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief


De energie van 2020 vraagt je om je aandacht verder af te halen van hoe andere mensen leven en werken. Oude manieren, patronen en normen vanuit de buitenwereld mogen steeds verder van je afglijden.

Het is tijd voor nog meer van jou: jouw lied, jouw kleur, jouw manier, jouw vorm, jouw tempo. Jouw wezensenergie mag sterker en sterker worden en steeds meer 'aan' komen te staan. De energie van 2020, dat ben JIJ. 

Meer van jouw bronenergie wordt in je lichaam gebracht en verankerd.

Zuivere mannelijke energie: Goed geaard, stevig, krachtig & zacht, geeft bedding en duidelijke grenzen, veiligheid, steun, vertrouwen, gezond onderscheidingsvermogen, geeft richting en vorm.

Zuivere vrouwelijke energie: Oneindig bewustzijn, helder weten, intuïtie, diep in zichzelf verankerd, bron van inspiratie, bron van schepping en multidimensionaliteit, verbinding, vloeiend, stromende energie. 

Tijdens deze activatie worden zuivere innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie èn een harmonieuze verbinding geactiveerd. 

Tijdens de healing / energietransmissie worden oude wonden in je vrouw-zijn op diepe lagen geheeld. Je haalt die delen van jou als vrouw op, die in dit en vorige levens zijn onderdrukt en die je achter hebt moeten laten om te kunnen overleven. 

Alle aspecten van je vrouw zijn mogen er weer zijn en zo word jij meer compleet, meer heel.  

 

Hèt proces van de nieuwe tijd is het herkennen van oude (3D)energie en die los te laten om zo meer te kunnen zijn wie jij in wezen bent.  Zo kan jij steeds meer van jouw essentie-energie in je lichaam bevatten en de energie van de nieuwe tijd op aarde brengen. 

Tijdens deze healing / energietransmissie worden oude energielagen geopend en afgelegd. Je wordt dieper in je lichaam en dichter bij je ware Zelf gebracht. Meer (van jouw) essentie-energie wordt in je lichaam geaard.  

 Tijdens het luisteren van deze opname krijg je hierbij hulp van de lichtwereld, die altijd voor jou beschikbaar is. 

 

Tijdens deze healing word je begeleid om je los te maken van karmische (familie)velden & collectieve pijnvelden, waar dit niet meer dienend is voor jouw groei als ziel. Ook verbindingen op basis van zielscontracten, die niet voedend en steunend zijn voor jouw verdere ontwikkeling als ziel, worden verder opgeschoond. Door dit loslaten en opschonen wordt ruimte gemaakt om meer van jouw licht en essentie-energie in jouw lichaam en hiermee op aarde te brengen.

In het buikgebied liggen veel oude wonden opgeslagen.

Het is pittig om deze thema's te doorvoelen en het vraagt moed, doorzettingsvermogen en heel veel liefde om onder ogen te kunnen zien wat daar zit weggestopt. Toch is het nodig om in je buik aanwezig te zijn en pijn en angst met liefde en bewustzijn te omringen, zodat deze in het licht gezet en geheeld kunnen worden. Pas dan kan jij de verbinding met jezelf herstellen.

 

Deze pagina delen: