Lichtwerkers

 

Als jij op deze pagina bent terecht gekomen en dit leest, is de kans groot dat jij een lichtwerker bent. Een lichtwerker is iemand die meer licht en liefde op aarde brengt en als doel heeft het algehele bewustzijn aarde te vergroten.

 

Dit lijkt mooi en makkelijk, maar als jij een lichtwerker bent, is het zeer waarschijnlijk dat jouw leven de laatste jaren juist zwaar is geweest en dat je intense innerlijke processen hebt doorlopen. De energieverschuivingen op aarde waren, en zijn nog steeds, heftig.
Alle donkere energieën en oude patronen moeten onder ogen worden gezien. Oude vastzittende energieën worden los getrild en komen naar boven. Het is de bedoeling deze energieën te omringen met liefde en bewustzijn. Zo komt er licht in duisternis. 

 

Oude, donkere energieën (zoals angst, boosheid, pijn, onmacht)  hebben een lage trilling. “Nieuwe” energieën (zoals vrijheid, vertrouwen, licht, liefde, bewustzijn, eenheid) hebben een hogere trillingsfrequentie. Voel maar eens of je het verschil in energie kan ervaren als je deze woorden leest.

 

Lichtwerkers zijn heel gevoelige mensen. Hoe meer innerlijke processen je doorloopt en oude gevoelens je in jezelf opruimt, hoe gevoeliger je wordt. 

 

Als lichtwerker ben je de afgelopen jaren waarschijnlijk geconfronteerd met allerlei “oude” gevoelens. Gevoelens kunnen zelfs uit vorige levens omhoog getrild worden. Met als bedoeling in dit leven doorvoeld en geheeld te worden. Dit soort gevoelens kan je herkennen doordat je gevoel veel heftiger is dan in feite past bij de situatie waardoor het gevoel getriggerd wordt. Voor jezelf kan je gevoel heel logisch lijken, maar je omgeving kan soms maar moeilijk begrijpen waarom jij zo heftig reageert.

 

Als je bovenstaande processen niet begrijpt, kan er onzekerheid en verwarring ontstaan over jezelf, de richting die je uit dient te gaan en de stappen die je wel of niet zet. Als lichtwerker heb je regelmatig geen of maar weinig mensen in je omgeving die jouw gevoelens en proces kunnen invoelen en begrijpen. Dit kan maken dat je je nogal eens eenzaam of niet begrepen voelt.

 

Meer over lichtwerkers lees je in de artikelen Het leven van een lichtwerker en Herinneren wie je bent.

 

 

Wil jij graag meer steun, begeleiding en inzicht bij de processen die je aan het doormaken bent? 


In de shop vind je een aanbod van audio opnames die jou ondersteunen bij jouw overgang naar de nieuwe tijd.


 

Ook in de lichtactivaties op afstand voor groepen word je begeleid bij de nieuwetijdsprocessen die jij aan het doormaken bent.

 

 

Deze pagina delen:


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07