Leeuwenpoort Lichtactivatie

 

8 - 8 - 2020

 

 

 

Op 8 – 8 is, zoals elk jaar, weer de Leeuwenpoort. Een poort naar hogere trillingsfrequenties.

Op 22 juli verschuift de zon naar het sterrenbeeld Leeuw en begint het leeuwenseizoen.

Op 26 juli, begint de Leeuwenpoort zich te openen. 

De energiefrequenties gaan omhoog, de sluiers worden dunner en de poort naar nieuwe lichtcodes, een ruimer bewustzijn en heldere inzichten opent zich.

 

Het hoogtepunt van de Leeuwenpoort is op 8-8 (8 aug).  Sirius, een ster met tweemaal de grootte van onze zon, de zon en de aarde zijn op deze dag in rechte lijn met elkaar. Door deze uitlijning versterkt Sirius de energie van de zon in het sterrenbeeld Leeuw en dit zorgt voor een krachtige energiepoort. Je ware aard, je ware kracht wordt geactiveerd en in het licht gezet.

 

Het is elk jaar een openende transformatietijd, maar de Leeuwenpoort van 2020 zal, net als alle andere grote energie-events dit jaar, intens zijn.

 

Deze Leeuwenpoort biedt de mogelijkheid om je op weer diepere lagen te herinneren wie je bent, wat je (in) dit leven komt brengen en je afstemming in de bron te verdiepen. En om daarbij nog duidelijker te staan voor jouw ziele pad en dat te doen, zeggen en kiezen wat werkelijk vanuit jeZelf komt.

 

Tijdens de activatie word je begeleid bij het aanwezig zijn in je lichaam, het vergroten van je bewustzijn, het kanaliseren van de energie en verdiepen van de verbinding met jouw specifieke lichtkracht.

Het dieper weten wie je bent en jouw hogere taken voor dit leven, jouw missie, worden verder geopend en geactiveerd.

Door ons te verbinden met een grote groep mensen vormen we samen een krachtig ontvangstveld.

 

De dag erna ontvang je een nabesprekingsmail met inzicht in en informatie over wat er tijdens de activatie op energieniveau is heeft plaatsgevonden.

 

Deze activatie vormt zich tijdens mijn afstemmingen op de leeuwenpoort-energie.

Meer informatie zal ik de komende weken delen via facebook en de nieuwsbrieven.

 

 

Zaterdag 8 - 8 - 2020 om  20 - 21 uur

 

Thuis op je eigen fijne plek

 

Bijdrage € 14,88

 

 

Hoe meld ik me aan voor de Leeuwenpoortlichtactivatie 2020?

 

Update zaterdag 8 - 8 :

Je kan je nog tot 20 uur aanmelden.

Wil je de opname later luisteren? Dan kan je de dagen na de activatie de audio opname nog bestellen door je hier aan te melden. Als je er na je betaling voor zorgt dat je je e-mailadres invult, ontvang je automatisch de mail met alle info voor de activatie, inclusief de link naar de audio opname, in je mailbox.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Belangrijk:
Als de betaling is afgerond, klik je op de knop 'betaling bevestigen / afronden / ga verder'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'ik meld me aan'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze activatie.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Het is goed om ook je spam te checken. Krijg je deze mail niet, dan kun je het beste contact met mij opnemen via de mail.

 

N.B. Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden.

1 aanmelding geeft toegang tot de activatie voor 1 persoon.

 

Kan je niet op dit tijdstip? Dan kan je de audio opname ook op je eigen moment luisteren.

Deze geeft jou toegang tot de energie van de activatie.

 

Hoe gaat de Lichtactivatie op 8-8?

 

Op de dag van de activatie, (ongeveer) tussen 16 en 17 uur, stuur ik je een mail met informatie over de activatie. Hierin staat ook de link naar de audio opname die we voor deze activatie gebruiken. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Het is fijn als je vanaf 19.30 uur al vrij en beschikbaar bent, om je rustig te kunnen voorbereiden.

Om 20 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname.

 

Door mijn stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten. Het luisteren naar de audio is ondersteunend om jou energetisch te openen, zodat je de energie van deze activatie zo diep mogelijk kan ontvangen. De activatie / transmissie brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat jouw verder brengt in jouw proces van groeien in bewustzijn.

 

Tijdens de activatie ben ik ankerpunt voor de nieuwe energie, ik aard het groepsveld, zorg voor licht en veiligheid, geleid en geef richting aan de energie (aan zowel de nieuwe als de oude energie) en werk hierin samen met de lichtwereld. Dit allemaal om het proces te ondersteunen en het licht naar die plaatsen te brengen waar het kan en mag gaan.

 

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

 

De dag na de activatie ontvang je een nabesprekingsmail waarin ik mijn ervaring deel. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

 

  

 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere lichtactivaties:

 

"Ik ben keer op keer impressed over de energie in het veld en wat het laat bewegen."

 

"Jouw meditaties / activaties brengen veel bij mij teweeg. Ik merk dat ik steeds verder open sta, dat ik veel meer rust heb, veel inzichten ontvang en dat ik met regelmaat intrinsiek geluk voel. Jouw meditaties zijn erg belangrijk in mijn ontwikkeling en dagelijks leven. Dankjewel daarvoor."

 

"Ik heb onlangs een activatie gedownload omdat ik benieuwd was naar je stem-resonantie in mij. Moeiteloos en open kon ik toelaten wat je uitsprak tot in het diepst van mijn celkernen en daaraan voorbij in verfijndere structuren.... maw tot in het Hart en de Ziel van materie. Dank daarvoor en voor je prachtige heldere werk!"

 

"Veel dank, je weet niet hoeveel je mij draagt in deze moeilijke tijd met wat je deelt via je schrijven en de lichtactivaties. Je biedt een aanrijking naar mijn diepste bronnen waardoor ik staande kan blijven en steeds meer de situaties vanuit mijn liefdevolle bron kan bezien en dit weer delen met anderen! Het is groots wat je geeft." 

 

"Dank, dank dank, wat was en is het bijzonder om hier deel van uit te mogen maken!❤️🦋" 

 

"Veel dank, je weet niet hoeveel je mij draagt in deze moeilijke tijd met wat je deelt via je schrijven en de lichtactivaties. Je biedt een aanrijking naar mijn diepste bronnen waardoor ik staande kan blijven en steeds meer de situaties vanuit mijn liefdevolle bron kan bezien en dit weer delen met anderen! Het is groots wat je geeft." 

 

"Ik kijk nu alweer uit naar de volgende magische avond." 

 

"Eigenlijk doen alle woorden teniet aan de ervaring tijdens de activatie. Ontroering, liefde, ruimte, opluchting, blijdschap, warmte voelde ik bij het thuiskomen. De energie “flowde” krachtig en licht tegelijk door mijn lichaam. Zelfs nu ik typ voel ik een enorme stroming vanuit mijn hart.Voor mij is dit een cadeautje." 

 

 

 

 

 

N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan deze activatie

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07