Ervaringen van deelnemers aan de healings / energietransmissies

"Dank voor je prachtige healings. Ik heb geen idee hoe het allemaal gebeurt, maar het gebeurt!

Donker wordt licht, druk wordt rustig, onzeker wordt zeker(der), langzaam durf ik meer op mijn intuïtie te vertrouwen 😊."

 

"Ik wist het al wel, maar ik voelde het zo sterk deze healing: de verbinding met mezelf is het allerbelangrijkste. Ik doe vaak oefeningen en meditaties en dan is dit klaar en dan hup schiet ik weer in wat anders, laat ik het los…zo is het meer een kunstje wat je dan even doet. Ik kreeg heel duidelijk mee nu hoe ik in de onderstroom mag gaan zitten en het mee kan nemen, erbij kan blijven. Dat was erg fijn, die verbinding beter weer voelen! En vandaag blijft het nog enorm nagonzen en voel ik me nog steeds veel meer in verbinding. En... Eindelijk in weken ook weer eens heerlijk geslapen, wat een cadeau, dank je!!"

 

"Ik heb inmiddels al een paar healings meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

"Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt...Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

 

"Graag wil ik je laten weten dat ik veel aan je healings heb. Het is niet niks wat er naar boven komt, maar via jou voel ik dat ik hier niet alleen mee ben."

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. 
Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte.
Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning.

Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde.""Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. 
Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte.
Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt  met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails.  Het is één en al herkenning.

Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer.

Krijg het niet in woorden uitgedrukt hoe dankbaar ik ben."

 

"Ik aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Ik luister elke week een opname / healing. Sommige herhaal ik steeds weer. Ik vind ze heel prettig en 

heb er heel veel baat bij. Ik heb veel kunnen loslaten door de healings en ik merk dat mijn energie steeds meer toeneemt!"

 

"Het lukte me nooit om te mediteren door blokkades en onophoudelijke gedachten. Tot ik in januari voor het eerst een healing van jou luisterde. De tranen stroomden over mijn wangen en ik moest aan één stuk door gapen. Ik was zo blij, heerlijk."

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

 "Jouw nabesprekingen geven zo’n verheldering en daardoor zo’n meerwaarde aan de healings. Heel waardevol!"

 

"Ik heb deze healing twee dagen later gedaan en dacht in eerste instantie dat het dus dan wel ‘niet’ of anders zou werken. Niets is minder waar, het was juist een krachtige healing. Zo zie je maar weer: er is geen tijd en afstand in dit lichtveld!"

 

"Het is bijna niet te omschrijven wat er de laatste maanden is gebeurd na jouw programma 'Verhoog je trillingsfrequentie' en de donderdagavond healings. Ben diepe pijnen, angsten en andere emoties doorgegaan na het loslaten van mijn grote liefde een paar maanden geleden. Wat er in de plaats komt is vrede, rust, vertrouwen en een liefde die bijna niet te omvatten. Daarnaast krijg ik stukje bij beetje mezelf terug en ben daar zo dankbaar voor. Dankjewel voor het prachtige werk wat je doet. Ik ben benieuwd naar de komende healings. Voel me dankbaar dat ze precies op het juiste moment op mijn pad kwamen."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

"Al verschillende healings gedaan, maar vanavond was heel bijzonder!

 Ik kreeg letterlijk het gevoel verlicht te zijn.

Dank je dat ik er bij was!  Zeker voor herhaling vatbaar."

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"Lieve Lea, wat een prachtige healing mocht ik van jou ontvangen.

Enorm bedankt hiervoor, het heeft er voor gezorgd dat ik me veel lichter voel vandaag en daardoor gelukkiger."

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

"Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

"Dank je wel voor de fijne healing gisteren!

Ik kon heel precies in mijn lichaam voelen waar de energie blokkeerde en daar de lichte energie van buiten en daarna die van mezelf toelaten. Dat voelde echt bevrijdend! Dat ik daar zelf toe in staat ben (nu met jouw fijne begeleiding maar kan me ook voorstellen daarbij dit zelf vaker zo ga doen) , gaf me ook weer meer vertrouwen in het pad dat ik ga."

 

"De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..." 

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."

 

"Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam.

Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

"Dankbaar! Ik heb een diepe ont... Spanning gevoelt. Waarbij de energie weer beter ging stromen. Alsook een dieper gevoel van eenheid met mijn lichaam. Meer energie daarna en nieuwe inspiratie!"

 

"Dank je wel vanuit mijn hart voor deze healing! Ik ben er nog niet, maar eindelijk heb ik een begin gevonden om de blokkades op te gaan heffen.

Dank je wel. Heel fijn! "

 

"Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie."