Ervaringen lichtactivaties & audio opnames

 

"Dank je wederom voor deze ontzettende mooie activatie. Zeker nu in deze tijd zijn de activaties voor mij een ankerpunt om mijn frequentie hoog te houden en me te blijven richten op wat er in mij afspeelt. En mijn licht hierdoor te laten schijnen!"

 

"Bedankt voor de mooie en intense lichtactivatie! Dat was zo bijzonder om te ervaren. Ik voelde de energie in mijn hele lichaam. Tot de volgende keer..."

 

"Graag wil ik je bedanken voor de geweldige activaties die je beschikbaar stelt. Ik heb er nu diverse gedaan en voor mij zijn de nabesprekingen ook steeds spot on met wat ik ook daadwerkelijk gevoeld heb. Deze activaties zijn een enorme steun in mijn ascensie proces. Ik herhaal de activaties altijd diverse keren en kijk uit naar de volgende."

 

"De Lichtactivaties die jij doorgeeft, en de manier waarop, zijn elke keer een Thuiskomen. Ik luister en herhaal de activaties met regelmaat. Het helpt altijd om terug te komen bij innerlijke rust en weten. Bijzonder!"

 

"Dank voor de fijne meditaties die veelal diep doorwerken."

 

"Ik vind je activaties en meditaties zo fijn.  Geven me veel rust."

 

"Ik heb heel veel heb aan je lichtactivaties. Ze hebben mij enorm geholpen om mijn frequentie te verhogen en daar ben ik zeer dankbaar voor. Daarnaast haal ik ook inspiratie uit je blogs en nieuwsbrieven."

 

"Wat een prachtige ervaringen zijn jouw activaties. Het verandert mijn leven compleet en ik kom meer in contact met mijn hogere zelf.  Ik blijf de activaties in de toekomst meedoen, ze zijn inmiddels voor mij al van onschatbare waarde."

 

"Wat heb ik veel aan je activaties! 

Het zijn, samen met de andere Lichtberichten de bakens en vaak ook de ( reddings) boeien / vuurtorens op mijn pad."

 

"De lichtactivaties en blogs zijn zo krachtig, puur, liefdevol, leerzaam😇. Dankjewel dat je me helpt herinneren en openstellen."

 

"Je lichtactivaties hebben me al zoveel gebracht en je blogs ook. Ik kom steeds dieper en dieper terug bij mezelf en ik kan mezelf ook steeds meer aan iedereen laten zien en horen zonder angsten en pijn uit het verleden. 

Heb al heel veel mooie magische momenten mogen ervaren tijdens en na activaties, dat het mijn vertrouwen in het universum en de bron en mijn eigen goddelijke zelf enorm heeft vergroot."

 

"Ik doe sinds een half jaar maandelijks mee met de lichtactivaties. Er wordt ontzettend veel in mij losgemaakt en ik boek heel veel vooruitgang." 

 

"Dank je wel voor zoveel licht en liefde! Voor mij heeft het een intens gevoel van verbinding gegeven, met mezelf maar zeker ook met mijn liefdesbronnen boven. Wat voel ik me gedragen!!"

 

"Heel, heel erg bedankt voor deze prachtige activatie,

Ik heb me zo fijn gevoeld, vol licht en liefde, mijn hele lijf tintelde en voelde heel gelukkig aan.

Kreeg ook veel liefde en kracht."

 

"Graag laat ik je nog weten hoe bijzonder ik de herfst equinox vond. Heb nu 2x de activatie geluisterd en ben opnieuw verbaasd over het diepgaand transformerend effect."

 

"Ben heel blij dat ik er weer bij ben. De licht activaties ervaar ik  niet alleen als bijzonder en wonderlijk, maar ook als heel resonerend met het proces wat zich op dat moment in mij afspeelt of zich net afgespeeld heeft. En wat jij schrijft de dag erna hoort daar zeker ook bij."

 

"Al een tijdje volg ik jouw lichtactivaties en dat doet me enorm deugd. Het klopt echt voor mij en helpt me om me gesteund te voelen door de Lichtwereld. Dankjewel!"

 

"Zo fijne, diepgaande activatie weer. Precies kloppend in het moment!

Er kwam een hoop verdriet los bij mij en daarna veel licht, zachtheid, liefde, rust. Zo mooi!

Het voelt nog heerlijk na. Heb het gevoel of mijn hart veel groter is geworden en is zelfs voelbaar buiten mijn lichaam. Heel erg veel dank voor jouw fijne, liefdevolle, rustige begeleiding weer, Lea!"

 

"Ik volg sinds begin 2019  de groeps activaties en healings. Ik ben gedurende deze tijd erg veranderd in positieve zin! Ben thuis gekomen bij mezelf! Ik heb alle opnames nog en luister vaak ook nog de opnames nadien ook nog van vorig jaar! Mede dank zij

jouw activaties ben ik  los gekomen van mijn depressie en medicijnen. Ik voel me een ander mens, MEZELF geworden."

 

"Jouw meditaties / activaties brengen veel bij mij teweeg. Ik merk dat ik steeds verder open sta, dat ik veel meer rust heb, veel inzichten ontvang en dat ik met regelmaat intrinsiek geluk voel. Jouw meditaties zijn erg belangrijk in mijn ontwikkeling en dagelijks leven. Dankjewel daarvoor."

 

"Ik heb onlangs een activatie gedownload omdat ik benieuwd was naar je stem-resonantie in mij. Moeiteloos en open kon ik toelaten wat je uitsprak tot in het diepst van mijn celkernen en daaraan voorbij in verfijndere structuren.... maw tot in het Hart en de Ziel van materie. Dank daarvoor en voor je prachtige heldere werk!"

 

"Veel dank, je weet niet hoeveel je mij draagt in deze moeilijke tijd met wat je deelt via je schrijven en de lichtactivaties. Je biedt een aanrijking naar mijn diepste bronnen waardoor ik staande kan blijven en steeds meer de situaties vanuit mijn liefdevolle bron kan bezien en dit weer delen met anderen! Het is groots wat je geeft." 

 

"Ik ben keer op keer impressed over de energie in het veld en wat het laat bewegen." 

 

"Ik vind jouw lichtactivaties zo helend. Heel mooie fijne energie ervaar ik telkens, met diepgaande heling. Dankjewel hiervoor!"

 

"In mijn zoektocht naar meer bewustwording en heling heb ik veel fijne activities mogen beluisteren maar merk echt dat de jouwe "dieper" gaan."

 

"Heel erg bedankt weer voor de prachtige activatie. Je energie en stem zijn ongelooflijk fijn. Het werkt heel diep in mij door en helpt me om mij steeds meer te kunnen openen. Dank je wel!"

 

"Dankjewel voor jouw magische opnames. Ik heb er de laatste tijd veel gedaan en dat voelt zo fijn."

 

"Hartelijk dank voor de opnames Lea,  ze zijn erg fijn en de muziek ervaar ik als heel ondersteunend. Zo liefdevol en vol vertrouwen, fijn om daarmee de dag te beginnen of te eindigen!"

 

"Elke activatie gebeuren er weer hele bijzondere dingen en als ik dan de dag erna je mail lees wordt het nog bijzonderder.

Kortom magisch iedere keer weer 😃🙏."

 

"Deze activaties helpen me erg in mijn proces van bewustzijn en opschonen, loslaten en nieuw licht binnen laten."

 

"Dank, dank dank, wat was en is het bijzonder om hier deel van uit te mogen maken!❤️🦋" 

 

"Ik kijk nu alweer uit naar de volgende magische avond." 

 

"Eigenlijk doen alle woorden teniet aan de ervaring tijdens de activatie. Ontroering, liefde, ruimte, opluchting, blijdschap, warmte voelde ik bij het thuiskomen. De energie “flowde” krachtig en licht tegelijk door mijn lichaam. Zelfs nu ik typ voel ik een enorme stroming vanuit mijn hart.Voor mij is dit een cadeautje." 

 

"Dankjewel om zo sterk als ankerpunt tussen mij en de lichtwereld te fungeren." 

 

"Ik heb aan meerdere activaties meegedaan en ze zijn zeer steunend in mijn proces van wakker worden. Ik ervaar meer rust, acceptatie en begrip van het proces. Ik voel me stabieler, meer geaard en dichter bij mezelf. Ik kan makkelijker omgaan met alle veranderingen en soms intense emoties. Ik maak me steeds verder los van het oude. Ook voel ik duidelijker wat 'mijn taak' is en dat is heel fijn en rustgevend."

 

"Vanaf juni 2018 volg ik jouw online healings / activaties en ik ervaar steeds meer zuivering, verruiming en verrijking. Steeds meer magie in mijn leven. Vooral door de groei van eigenwaarde, het openstaan voor alles en het zorgvuldig vanuit liefde omgaan met intenties en het richten van aandacht."

 

"Ik heb vaker meegedaan en vind het iedere keer weer een magische ervaring."

 

"Iedere keer ben ik toch weer opnieuw verwonderd hoe jouw opnames zo precies bij mij passen."

 

"Ik merk vooral na de 3 activaties van de onderste chakra's dat er van alles loskomt - letterlijk. Alsof er van alles, als in ouwe meuk:-), is losgetrild wat er nu eindelijk uit mag. Het vraagt best wat van me, fysiek gezien, maar zoals je ook noemde in de activatie van het 2e chakra, er wordt kracht en doorzettingsvermogen van ons gevraagd en volgens mij hebben we dit als Lichtwerkers zeker! Wat me ook opvalt is dat er verschillende 'sluiers' wegvallen, waardoor ik nog meer en dieper in mijzelf veranker en er steeds minder ruimte is voor mijn ego en mijn mind. Mijn bewustzijn wordt zo steeds meer een 'hartbewustzijn'. ♥"

 

"Wat er gebeurt tijdens de activaties is zo intens. De energie is zo zuiver... Ik ben ontzettend dankbaar dat deze op mijn pad zijn gekomen."

 

"Dank voor je prachtige healings. Ik heb geen idee hoe het allemaal gebeurt, maar het gebeurt!

Donker wordt licht, druk wordt rustig, onzeker wordt zeker(der), langzaam durf ik meer op mijn intuïtie te vertrouwen 😊."

 

"Ik heb inmiddels al een paar healings meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

"Geen enkele vorm van spirituele therapie of activatie heeft ooit zoveel aangeraakt en losgemaakt bij mij zoals deze lichtactivatie."

 

"Ik doe sinds een half jaar regelmatig mee met de healings / activaties. Ik voel me in vele opzichten lichter. Daarbij is mijn bloeddruk, die al lange tijd wat te laag was, naar gezonde waarden teruggegaan. Ook mijn huisarts was verbaasd..."

 

"Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt... Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

 

"Ik volg en onderga de meditaties / activaties sinds een half jaar en ik merk dat ze me erg goed doen. Ze leren me leven in het moment, minder te oordelen en bij mezelf te blijven."

 

"Dankjewel voor je lichtactivaties. Wat je doet is zo life changing...

 Ik heb 1000den euro's betaald aan healings bij andere mensen. Ik kwam er steeds meer achter dat deze me eigenlijk in de oude energie vasthielden, in plaats van me eruit tilden. Op de dag dat ik de moed had deze deur te sluiten vond ik jouw pagina op facebook. Sindsdien snap ik wat healing echt is. Healing is niet alleen licht van de lichtwereld om te helen, maar healing vindt van binnenuit plaats door aanwezig te zijn in je lichaam. Door in liefde bij jezelf aanwezig te zijn in je lichaam en dan lossen emoties op in een split second... "

 

"Ontzettend bedankt voor de healing/energietransmissie van gisteravond. Ik kom net uit een healingstraject waarin mijn vrijheid werd afgenomen en er veel druk werd uitgeoefend op mij wat tot enorme stress leidde. 

Jouw healing was zo ontzettend het tegenovergestelde. Niks geen druk, maar hulp bij hoe ik echt contact kan maken met mijn lijf. De energie was bijzonder bijzonder krachtig."

  

"Graag wil ik je laten weten dat ik veel aan je healings heb. Het is niet niks wat er naar boven komt, maar via jou voel ik dat ik hier niet alleen mee ben."

 

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

 

 

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07