Ervaringen van deelnemers aan de healings / energietransmissies

"Dank voor je prachtige healings. Ik heb geen idee hoe het allemaal gebeurt, maar het gebeurt!

Donker wordt licht, druk wordt rustig, onzeker wordt zeker(der), langzaam durf ik meer op mijn intuïtie te vertrouwen 😊."

 

"Dit was mijn eerste kennismaking met jou. Het was fijn en vernieuwend voor mij (heb al met andere maan readings ook meegedaan). Vernieuwend was het licht. Waaw zo helder, zuiver en koud prikkelend en stralend en bruisend zoals wanneer ik een winterduik neem in het meer."

 

"Ik heb inmiddels al een paar healings meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

 

"Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt...Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

 

 

"Ontzettend bedankt voor de healing/energietransmissie van gisteravond. Ik kom net uit een healingstraject waarin mijn vrijheid werd afgenomen en er veel druk werd uitgeoefend op mij wat tot enorme stress leidde. 

Jouw healing was zo ontzettend het tegenovergestelde. Niks geen druk, maar hulp bij hoe ik echt contact kan maken met mijn lijf. De energie van 2020 was bijzonder bijzonder krachtig."

  

"Graag wil ik je laten weten dat ik veel aan je healings heb. Het is niet niks wat er naar boven komt, maar via jou voel ik dat ik hier niet alleen mee ben."

"Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. 
Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte.
Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

"Ik ben je zéér dankbaar lieve Lea. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning.

Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte. Het is zeer bijzonder hoe sterk je alles voelt. De healings verdiepen steeds meer."

 

"Ik heb aan verschillende healings van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, de healings doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Ik luister elke week een opname / healing. Sommige herhaal ik steeds weer. Ik vind ze heel prettig en 

heb er heel veel baat bij. Ik heb veel kunnen loslaten door de healings en ik merk dat mijn energie steeds meer toeneemt!"

 

"Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 

"Dankjewel voor het diepe raken wat jij doet." 

 

"Voor mij zijn de healings echt een soort krachtig moment om mezelf sterker te maken. Weer terug bij mijn eigen energie, wat zo vaak wegstroomt naar de ander..."

 

"Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

"Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

 

"Deze healings zijn een energetische verbinding. Met jezelf vooral, maar ook met de groep en een grotere bron van energie. Een verbinding met je diepste zelf. Lea faciliteert en geeft de ruimte aan dit proces en met haar woorden geef zij de richting aan. Als ik me hiervoor open stel komen de woorden binnen op diverse niveaus, zowel emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal. Op dat diepe niveau wordt er dan het nodige geschoond / in gang gezet / getriggerd waar je weer verder mee kan."

 

"Dank je voor de healings want die hebben een krachtig en helend effect op mij en ik vermoed op vele anderen…."