Kiezen vanuit jezelf

Deze audio opname is gemaakt van een groepshealing op afstand. Er hebben 53 mensen aan deze healing deelgenomen.  

 

Tijdens deze healing ruimen we de oude energieën op, die de afgelopen weken in jou zijn aangeraakt en losgemaakt en die jou niet meer dienen. Je ervaart hoe je hierbij hulp kan vragen en ontvangen. Door de het opruimen creëren we ruimte.
In die ruimte ervaar je hoe je energieën uit kan nodigen en toelaten die jij wèl wil in jouw energieveld en jouw leven. Jij mag kiezen. Dit is de basis van leren creëren en je leven zelf vorm geven van binnenuit. 
Ook voel je dat je dit proces niet alleen doet, maar verbonden bent met andere mensen die een soortgelijk proces doormaken en sowieso met het grotere geheel. 

 

De opname duurt  46 minuten. Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon).

 

 

 Ervaringen van deelnemers:

 

 "Was weer fijn. Heerlijk dat even de oude energie in mijn schouders werd opgeruimd toen ik erom vroeg. Het voelt er niet meer zo drukkend en zwaar."

 

"Het was voor mij de eerste keer dat ik met een dergelijke healing meedeed. Ik beluister ‘m elke dag en helpt me enorm met loslaten. Merk dat het een diepgaand proces is en ik tot rust kom. Het is heel fijn om te voelen en te ervaren dat je niet alleen bent bij het doen van de meditatie. Ik voel de energie om me heen en het is een goede oefening om te leren bij mezelf te blijven in het veld met de 50 andere deelnemers. Merk dat het me enorm helpt in het herstel van een pittige burnout."

 

"Dankjewel voor je Healing/Online Activatie van vanochtend. Ik voelde ook dat de speelruimte veel groter was dan bij eerdere healingen. Ik voelde het ook zo dat de nieuwe energie van vanochtend eigenlijk helemaal geen verbinding heeft met de oude energie of oude programmeringen. Mijn systeem kan bij dit energieveld zelf uitkiezen wat het nodig heeft omdat het veld niet geprogrammeerd of gemanipuleerd is (zo ervaar ik het) en daarom is het zo doeltreffend en vernieuwend voor mij (en anderen). Dankjewel voor deze vernieuwing en steun door middel van dit veld!"

 

"Hartelijk dank voor deze mooie healing van vanochtend . Het was de eerste keer dat ik er aan mee deed. Mooie energie gevoeld en veel kunnen opruimen. Veel vrijheid (mijn grootste behoefte!) gevoeld en daar nog lang in kunnen 'hangen'."

 

"Ik heb heel veel gevoeld, lekker opgeruimd en veel ruimte gekregen. Ook heb ik veel baat gehad bij de aanwijzing om de aansluiting romp/benen te openen."

 

"Het was voor mij de eerste keer om dit soort healing mee te mogen maken. Ik heb me laten verrassen en laten leiden. Wat een rust straalde er van jou uit en jou stem zo duidelijk en aangenaam. Ik heb heel veel gevoeld en ervaren en de tijd vloog voorbij het was teneinde zonder tijdsbesef. Naderhand voelde ik me heerlijk ontspannen."

 

"Ik heb deze healing anders ervaren dan de voorgaande. Ik voelde vooral een heel sterk gevoel van blijdschap. Ik lag veel te lachen wat superfijn en krachtig aanvoelde. Ik voelde ook heel sterk dat ik meer ruimte aan mijn emoties mag geven door de wensen van mijn hart meer vrij te laten en te mogen laten zijn met de bijbehorende gevoelens van passie én ook teleurstelling daarbij. Vlak voordat jij sprak over het bekkengebied, was ik intuïtief begonnen met wat yoga oefeningen te doen om de energie daar te kunnen laten stromen. Dat voelde erg goed en ondersteunend aan de woorden die jij uitsprak. Hele fijne healing!"

 

"Ik vond het bijzonder vanochtend. Heb het gevoel dat ik inderdaad het nodige weer heb opgeruimd! Ik werd verschillende keren geraakt. En toen je benoemde dat we met 50 mensen tegelijk een krachtig energieveld neerzetten! Dat was bijzonder. En ik voelde me na de healing heel kalm, rustig en tevreden."

 

 

Opname bestellen 

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 (verschillende) opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 (verschillende) opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio-opname(s)".

Via onderstaand contactformulier kan je daarna de titel(s) van de opname(s) doorgeven. 

Ik mail de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Deze pagina delen:


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07