Omgaan met hoge energiedagen

De energie op aarde is aan het verschuiven van een lagere naar een hogere trillingsfrequentie. Deze overgang wordt wel de overgang naar de nieuwe tijd of van de derde naar de vijfde dimensie (en hoger) genoemd.
In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger. Soms komt er zoveel energie, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

 

Als je gevoelig bent, kan je o.a. het volgende ervaren op dit soort dagen: vermoeidheid, hoofdpijn, spanning rond keel, borst of middenrif, het gevoel het druk te hebben en over te lopen, stress, intense gevoelens, snel geirriteerd, met rust gelaten willen worden, niet goed kunnen zakken in je lijf of aarden, enzovoorts.

Lees meer over de hoge energiedagen in het artikel; "Hoge energiedagen in de nieuwe tijd".

 

Deze opname is fijn om te luisteren tijdens zo'n hoge energiedag. In de opname word je begeleid om al die binnenkomende energie te geleiden door je lichaam; om de energie te kanaliseren. Daardoor voelt de nieuwe energie niet langer als chaotisch en onrustig. Door je lichaam als kanaal te gebruiken, verbind je je met je lijf. Je raakt meer geaard. Tegelijkertijd word je verbonden met je innerlijke rust en stevigheid.

 

De opname duurt 38 minuten. Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon).

 

"Heel fijn om te doen. Ik werd er letterlijk licht en blij van. De energie stroomde goed."

 

"Door het luisteren van deze opname voel ik beter hoe ik om kan gaan met de grote hoeveelheid energie die ik voel op sommige dagen. Daardoor kan ik het beter aan en is het minder zwaar."

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio-opname(s)".

Fijn als je het bedrag met liefde en aandacht naar me overmaakt :-).

Als me vervolgens een mail stuurt met daarin de titel(s) van de opname(s), dan mail ik de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe.

Klik hier om mij een mail te sturen.

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: