Lichtwerkers verbinden in kracht

 

Deze healing/energietransmissie is gemaakt voor een groepshealing op afstand. Er hebben 105 mensen aan deze healing deelgenomen. 

 

De meeste lichtwerkers hebben de afgelopen jaren in (meer of mindere mate van) eenzaamheid intense processen doorgemaakt. Er is enorm veel gegroeid aan bewustzijn, licht, liefde en vertrouwen. Steeds meer mensen zijn zich inmiddels bewust van hun taak als lichtwerker.
De periode van eenzaamheid en je klein houden, maakt langzamerhand plaats voor een nieuwe fase. Dit nieuwe laat zich regelmatig al zien en voelen. Steeds meer is het de tijd om te laten zien wie je bent, je plek in te nemen en je te verbinden met andere lichtwerkers.
Dit kan allemaal ontstaan omdat de afgelopen jaren de verbinding met jezelf is verdiept.
Wil je meer achtergrondinformatie? Lees dan het artikel “Nieuwe fase voor lichtwerkers: Verbinden in kracht”. 

 

Tijdens deze healing word je dieper geaard en met jezelf verbonden. Jij gaat nog meer jouw plek in het veld innemen zoals dit voor jou bedoeld is. Je gaat meer vanuit jezelf en jouw waarheid leven. Je hoeft hiervoor niet meer hard te werken en je best te doen, maar dit ontstaat vanzelf.

We verbinden ons met de andere lichtwerkers en aarden het veld van licht, liefde en vertrouwen. Samen maken we, vanuit gemak, de energie krachtiger en meer helder.

Oude thema’s van pijn, onmacht, slachtofferschap, angst, eenzaamheid en je klein en niet gezien voelen, worden verder geheeld.  

 

De opname duurt 54 minuten. Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon).

 

Ervaringen van deelnemers:

"Wat een fantastische reis is dit geweest. Ik ben er nog stil van... Ik heb zoveel oude pijn mogen opruimen en heb me zo welkom gevoeld. Ik vond t fijn dat ik dit thuis kon doen, onder stem begeleiding van jou. Ik ben intens dankbaar voor deze genezing."

 

"Je healing ‘Lichtwerkers verbinden in kracht’ en je energie en woorden via je website werken bij mij erg aardend en praktisch uit. Ik kon die aardende energie vaak wel voelen via de natuur en stenen als bijvoorbeeld hematiet of ook dieren maar niet zo duidelijk in het contact met healers of andere mensen. Via jou lukt dat nu dus wel en dat is een mijlpaal voor mij, dankjewel daarvoor."

 

"Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind als 2e fase Lichtwerker."

 

"Wat een heerlijke healing was dat. Niet verwacht dat het zoveel zou doen. Dankjewel daarvoor!!!"

  

"Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw stem en energie, geaard neerplantte op aarde."

 

Opname bestellen 

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 (verschillende) opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 (verschillende) opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio-opname(s)".

Via onderstaand contactformulier kan je daarna de titel(s) van de opname(s) doorgeven. 

Ik mail de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: