Helen van familiekarma

 

Deze audio opname is gemaakt van een groepshealing op afstand. Er hebben 111 mensen aan deze healing deelgenomen. 

  

Door het groeien van jouw bewustzijn zie je steeds meer de energieën die jij van jouw familie hebt overgenomen. Energieën van pijn, angst, tekort, oordelen, slachtofferschap, onmacht, strijd, zwaarte, somberheid en verdriet.

Het is een hele ontdekkingsreis om die oude energieën te herkennen, te doorleven, je lessen eruit te filteren, los te laten en terug te keren naar wie jij in wezen bent: licht en liefde. Dit licht en deze liefde mogen steeds meer hier op aarde worden gebracht. Daarmee wordt je familiekarma steeds verder geheeld.

 

Wil je meer achtergrondinformatie over wat familiekarma is en hoe je het kan helen? Lees dan de artikelen "Je familiekarma laten stoppen bij jou" en "Lessen in helen van familiekarma".

 

Tijdens deze afstandshealing worden de oude, onbewuste energieën die jij van je familie hebt overgenomen en lange tijd met je hebt meegedragen verder in het licht gezet, opgeruimd en getransformeerd. Jij wordt dieper geaard in je lichaam met jouw energie en licht. Er wordt ruimte gemaakt voor loslaten en verdere heling en bewustzijnsgroei. 

 

De opname duurt  63 minuten. Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon).

 

 

Opname bestellen 

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 (verschillende) opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 (verschillende) opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio-opname(s)".

Via onderstaand contactformulier kan je daarna de titel(s) van de opname(s) doorgeven. 

Ik mail de opname(s), samen met de factuur, zo spoedig mogelijk naar je toe.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Ervaringen van deelnemers:

 

"De healing van het familiekarma heeft mij zoveel gebracht. Ik heb ze nadien nogeens beluisterd en merk dat het dan nog veel doet met mij. Vooral in de relatie met m’n moeder. Hartelijk dank voor dit mooie werk."

 

"Dank je wel voor deze prachtige, mooie healing en jouw fijne begeleiding hierin. Er mocht zoveel loskomen en transformeren! Echt heel bijzonder hoeveel lichter en ruimer het voelde na de sessie."

 

"Ik zag mijn moeder de dag na de healing en we hadden altijd zo’n ingewikkelde relatie, erg liefdeloos en krampachtig. Maar dit was echt voor het eerst in tijden dat het lichter en zelfs af en toe gezellig was. Wat een verademing. Ik had heel erg het gevoel, ook toen ze er was, dat ik niet meer vastzit aan haar stemming!"

 

"De verharding van de vrouwelijke energie in mijn familielijn is tijdens `Helen van familiekarma´ weer verder gaan verzachten en stromen bij mij."

 

"Wat een fantastische healing. Ben er beduusd van. Zo heftig en helend. Ik straal er gewoon helemaal van. De zware energie stroomde echt mijn lichaam uit. Ik voelde mijn benen stromen en de zwaarte echt een soort van lostrillen rondom mijn romp en bekken." 

 

 

 "Dank je wel voor deze healing, er is heel veel van mij afgevallen. Echt super deze verlichting."

 

 

Deze pagina delen:


Contact:

Nieuw telefoonnummer! 06-52053194

lea@helderbewustzijn.com

 

Vind mij op facebook: