Audio opnames

 

De thema's van de opnames zijn onderdeel van het 'lesprogramma' voor de overgang van leven vanuit angst, spanning, beperkende overtuigingen, schuld en oordelen naar leven vanuit verbonden zijn met jezelf, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen. Deze overgang wordt ook wel de overgang naar de nieuwe tijd, of van de derde naar de vijfde dimensie (en verder), genoemd. 

 

Elke audio opname bevat lichte, rustige, helende energie. Het luisteren naar deze opnames brengt inzicht en bewustzijn. Het ondersteunt jou om een diepere verbinding met jezelf te maken en verder te komen in het betreffende thema. De opnames werken ondersteunend om de lessen die jij aan het leren bent, dieper te verankeren. Daarbij werkt luisteren van de opnames aardend en ontspannend.

 

Je ontvangt de opname als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon). Zo kan de energie steeds dieper tot je doordringen.

 

Vergoeding 1 opname € 17,50 (incl. btw)

Vergoeding 2 opnames € 32,50 (incl. btw)

Vergoeding 3 opnames € 45,00 (incl. btw)

 

Je kan een (of meerdere) opname(s) bestellen door de vergoeding over te maken naar

rekeningnummer NL78 INGB 0002957407 t.n.v. Helder BewustZijn o.v.v. "audio opname(s)".

Vul vervolgens het contactformulier hieronder in met de titel(s) van de opname(s) die je wilt ontvangen.

Ik mail de opname(s) zo spoedig mogelijk naar je toe. (Hou voor de zekerheid je spam in de gaten!)

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Gratis! Basis aarden

Deze opname bevat een rustige oefening om meer te aarden en dus meer in je lichaam aanwezig te zijn. Het helpt je te ontspannen. Aarden is een fijne en belangrijke basis om verder te kunnen met de andere thema's van de aangeboden audio opnames. De opname duurt 15 minuten.
Meer info en luisteren.

 

 

Ruimte maken en kiezen vanuit jezelf

Dit is een opname van een afstandshealing. Tijdens deze healing ruimen we de oude energieën op, die de afgelopen weken in jou zijn aangeraakt en losgemaakt en die jou niet meer dienen. Je ervaart hoe je hierbij hulp kan vragen en ontvangen. Door de het opruimen creëren we ruimte.
Je ervaart hoe je in die ruimte energieën uit kan nodigen en toelaten die jij wèl wil in jouw energieveld en jouw leven. Jij mag kiezen. Dit is de basis van leren creëren en je leven zelf vorm geven van binnenuit. Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

Eigenwaarde

Dit is een opname van een afstandshealing. 

Tijdens deze healing worden oude energie, overtuigingen en patronen, die jouw gevoel van eigenwaarde belemmeren, opgeruimd. Je krijgt meer toegang tot een gevoel van eigenwaarde en gaat duidelijker ervaren in je lichaam, hoe de energie van eigenwaarde aanvoelt. Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

Openen van je hart

Dit is een opname van een afstandshealing.
Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

 

Opruimen oude energie en ontvangen lichte energie

Dit is een opname van een afstandshealing. Alle oude energie die jou niet langer dient wordt opgeruimd. Daarna ervaar je hoe je je open kan stellen om nieuwe, lichtere energie te ontvangen, aarden en door je heen laten stromen. Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

 

Helen van familiekarma

Dit is een audio opname van een afstandshealing.

Tijdens de healing wordt jouw licht dieper in jezelf verankerd. Oude energie die je lang voor je familie hebt gedragen wordt opgeschoond en getransformeerd. Zwaarte valt weg en het wordt lichter en makkelijker om meer je eigen pad te gaan. Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

 

Loslaten van moeten en hard werken

Dit is een audio opname van een afstandshealing.

Tijdens de healing word je verbonden met je innerlijke mannelijke energie. Vanuit deze verbinding is creëren niet meer 'doen' en hard werken, maar ontstaan de stappen vanzelf in een natuurlijke flow.

Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

Lichtwerkers verbinden in kracht

Dit is een audio opname van een afstandshealing. Door deze healing wordt jouw licht meer geaard. Je gaat je veiliger voelen en meer vertrouwen krijgen om jouw plek in te nemen en jezelf te laten zien. Je wordt dieper met jezelf verbonden en van daaruit kan de verbinding met andere lichtwerkers ontstaan. 

Meer info, ervaringen van deelnemers en bestellen.

 

 

 

Omgaan met hoge energiedagen

Op sommige dagen voelt de energie druk of chaotisch. Als je gevoelig bent kan je dit goed merken en er ook "last" van hebben.
Deze opname begeleidt je om te gaan met deze onrust en je weer te verbinden met je innerlijke stevigheid en rust.
Meer info en bestellen.

 

 

Omgaan met pijn

Tijdens je transformatieproces kom je vaak behoorlijk wat pijn tegen. Pijn die vanuit diepere lagen in jouw bewustzijn wordt gebracht. 
Deze pijn vraagt erom met liefdevolle aandacht te worden benaderd. In deze opname word je stapje voor stapje aan de hand genomen bij hoe jij liefdevol aanwezig kan blijven bij de pijn die je voelt. Meer info en bestellen.

 

 

Mild zijn voor jezelf

Ben jij je bewust hoe vaak jij "streng" bent voor jezelf?  Door het luisteren van deze opname ontvang je zachte energie en voel je hoe je milder en liefdevoller voor jezelf kan zijn.

Meer info en bestellen.

 

 

Heling voor je hart

Voel jij weleens fysieke of emotionele pijn in je hart?

Of voelt jouw hart als afwezig of gesloten?

Kan jouw hart wel wat aandacht gebruiken?

Deze opname laat je ervaren hoe je vanuit een liefdevolle houding contact maakt met en aandacht geeft aan jouw hart. Meer info en bestellen.

 

 

Verbinding met je buik

Wil jij meer contact met je buik maken, maar weet je niet goed hoe of vind je dat misschien eng?

Wil jij leven vanuit een diepere verbinding met je buik? 

Kan je wel steun gebruiken bij het maken van deze verbinding?
Meer info en bestellen.

 

 

Deze pagina delen:


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07