Nabespreking gratis lichtactivatie 18-4

 

Diepgaande reiniging en wedergeboorte

 

Lea van der Eem

April 2020

 

   

 

Voor de mensen die gisteravond aan de gratis lichtactivatie hebben meegedaan:
fijn dat jullie er allemaal waren en dat we deze krachtige verbinding met elkaar konden vormen!

 

Hieronder een beschrijving van wat er op energieniveau is gebeurd.
Voegen mijn woorden iets toe: neem ze dan mee. Sluiten mijn woorden niet aan bij jou of jouw ervaring: laat ze dan rustig weer gaan. Elke ervaring is uniek en waardevol.
Je mag erop vertrouwen dat deze activatie jou precies heeft gebracht wat je nodig had...

 

Net als het thema van deze tijd, bleek ook het thema van deze lichtactivatie: DIEPGAANDE REINIGING EN WEDERGEBOORTE.

 

De afgelopen weken en ook gisteren is er veel energie verschoven, losgelaten en ontvangen. Het was intens en zoveel dat het moeilijk was om dit alles te integreren en aarden in je lichaam.
Aan het begin van de activatie was er zoveel energie dat mijn lichaam van top tot teen tintelde en mijn energielichaam leek te pulseren. Zoveel energie kan makkelijk als onrust ervaren worden. Vanuit die onrust kan je geneigd zijn om van alles te gaan doen. Maar ‘doen’ houdt regelmatig het aarden van de energie juist tegen. En dat was nou precies wat er nodig was.

 

De hele activatie was begeleiding vanuit de LICHTWERELD volop aanwezig.

Aan het begin lag de focus op het KANALISEREN EN AARDEN VAN DE ENERGIE. De lichtwereld gaf aan mij aan wat ze ‘deden’: eerst aandacht en energie brengen in de achterkant van het lichaam, met name achterkant schedelrand, nek, stuit en hakken. Dit ondersteunt bij het aarden. Vervolgens mocht er zoveel mogelijk ontspannen en overgegeven worden, zodat er ruimte kon ontstaan en de energie kon stromen door het lichaam heen.

 

Het HART-borst gebied werd verder GEOPEND, evenals het bekkengebied, zodat jouw energie verder kon indalen. Je kan gevoeld hebben dat de energie meer in je hele lichaam ging stromen of tintelen, ook je benen en dat je buik warmer werd.

 

Energie die in jouw systeem zat, maar die niet bij jou hoort, werd losgelaten. Op allerlei lagen: energie van de dag, bv. social media en mensen om je heen, maar ook energie van eerder in je leven en vorige levens.

 

Eventuele onmin tussen jou en voor jou belangrijke mensen om je heen mocht worden opgehelderd.
Ook negativiteit die jij bij je droeg in diepe lagen, maar die niet van jou is, werd aangeraakt om te kunnen verzachten en vrijgelaten.
Het kan zijn dat je verdriet hebt gevoeld. Dit was OUDE PIJN DIE VRIJKWAM. Dat kan ook de komende dagen nog vrijkomen en heeft te maken met verzachten en verder openen van je hart.

 

Heb jij ook veel gegaapt? Dit is een teken van ontspannen en het loslaten van oude energie.

 

Er kwam het beeld van een LOTUSBLOEM. Ieder van ons had een eigen lotusbloem, drijvend op een groot water.  Dit water was kristalhelder, sprankelend en fonkelend. Helderder dan je ooit hebt gezien. Wij mochten liggen in onze eigen bloem en ons laten dragen en wiegen. Wij mochten ons overgeven.
De bloem stond symbool voor geboorte, wedergeboorte, wederopstanding. ‘RISE UP’ waren de woorden die ze gaven.
Het was tegelijkertijd de geboorte van een onbevangen, naakte baby, als ook van een oude, wijze ziel.

De begeleiders vanuit de lichtwereld spetterden en schonken al dat heldere water over en door ons heen om ons te reinigen, ZUIVEREN.


Eerst waren we nog moe, maar hoe meer de oude energie van ons afgleed, hoe schoner en helderder we werden. Steeds meer van onze oorspronkelijke energie kwam terug en daarmee ook plezier en levenslust.
Door handen en voeten in het water te laten hangen, stroomde oude energie en moeheid zo het water in en tegelijkertijd waren handen en voeten oplaadpunten waardoor de energie van het water naar binnen kon stromen. Hoe meer je ontspande en je overgaf, hoe meer je op kon laden en de lichtwereld door jou heen kon werken.

 

Dat water is in feite een ENERGETISCH VELD RONDOM DE AARDE dat steeds helderder en krachtiger aan het worden is en dat wij nu samen verder hebben geactiveerd.
Je kan je ook na deze activatie, wanneer je maar wilt, afstemmen op dit veld, dit water, deze heldere energie. Door jouw energie/licht te verbinden met dit veld, je handen en voeten hiervoor te openen, kan de energie vanuit het veld door jouw lichaam heen en weer terug stromen. Zo maken we dit samen steeds krachtiger. (Een toevoeging hierbij: alleen als je intenties zuiver zijn en bij wil dragen, kan je toegang krijgen tot dit veld. Het kan dus niet vertroebelen.)

 

Als jij tijdens de activatie opeens heel moe werd en in slaap bent gevallen: dan was dit voor jou de beste manier om de energie van de activatie zo diep mogelijk te kunnen laten werken. Dit wordt allemaal begeleid vanuit de lichtwereld.

 

Voelde je richting het einde van de activatie ook de behoefte om je lichaam in een boog naar achteren te brengen, dus hoofd en schouders naar achteren, borst geopend, rug hol? Ook dit werd geregisseerd vanuit de lichtwereld. Een aantal van jullie kreeg een soort licht-operatieteam om je heen om op diepe lagen oude energie te verwijderen. (Soms was dit energie die eerder tijdens een operatie in een normaal ziekenhuis diep in jouw cellen en energie terecht zijn gekomen via de medewerkers van de operatiekamer.)

 

Dankjewel voor jouw aanwezigheid en bijdrage!
We doen het samen!

 

 

Shine bright!

  

💓 Lea

  

 

De volgende lichtactivaties zijn op:

 

Donderdag 7 mei 2020 om 20 uur

 

Chakra 5 in het volle licht

 

 Leven vanuit vrijheid, waarheid en in diepe verbinding met jeZelf 

Naar buiten kan brengen wat er in jou leeft

Jouw innerlijke waarheid delen 

 

 

 

Donderdag 21 mei 2020 om 20 uur

 

Indalen van je Goddelijke Zelf

 

 In de krachtige energieën van deze dag en de verbinding van het groepsveld,

ontvangen we meer van onze Goddelijke Bronenergie, hogere energiefrequenties, onze kern, onze ziel

of welke woorden voor jou ook passend zijn. Het gaat om dat van jou wat eeuwig en oneindig is.

We integreren dit licht en bewustzijn in ons lichaam, zodat het op aarde verankerd wordt.

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07