Intense shifts deze zomer

 

Lea van der Eem

Juni 2020

 

 

 

 

Laag na laag laten brengen we licht en bewustzijn in de oude energie, energie die niet matcht met de energietrillingen van de nieuwe wereld die we samen aan het creëren zijn.

 

Op sommige momenten voel je je licht en stromend. Meestal na een periode van dieper in jezelf gaan, verwerken en transformeren van die oude, verdichte lagen. Je bent dan even ‘vrij’ van het zware energiewerk en kan uitrusten en genieten.

 

Op andere momenten wordt  aan jou gevraagd om mee te gaan naar en door de volgende verdichte energie-laag. Je voelt dit als gevoelens, energie of plekken in je lijf die zwaar, moeilijk, gespannen, gesloten of gewoon niet fijn aanvoelen.

 

Vanuit het oude zou je hiernaar kijken met je hoofd:
Wat is er aan de hand?
Waar komt dit door (oorzaak zoeken in je buitenwereld)?
En hoe kan ik het wegmaken of oplossen?
Of je wil je er helemaal niet mee bezig houden, je wil dat het er gewoon niet is.
In beide gevallen ga je ‘weg’. Niet willen voelen en in je hoofd gaan, halen je weg uit je lichaam.

 

Passend bij de nieuwe energie en wat zo hard nodig is, is bewust en liefdevol in je lichaam aanwezig zijn.

Er hoeft niks te worden opgelost.
Er hoeft niks weg.
Er hoeft niks geanalyseerd en met het hoofd begrepen.

Als jij dit leest, is het onderdeel van je taak in dit leven om jouw lichaam en energie te gebruiken om licht, bewustzijn en aanwezigheid in die oude lagen te brengen.

 

Over het algemeen voel je je weer schoon, opgeruimd en licht van binnen, als er weer een stuk klaar is. Dit wordt weerspiegeld in je omgeving, o.a. je huis: stuit je in jezelf op zware energieën en kom je er niet doorheen, dan zal ook je huis rommelig zijn of je ziet opeens en stoort je aan alles wat niet op orde is. Zolang de energie in jezelf uit evenwicht voelt, zal je meestal je huis ook niet opgeruimd en netjes krijgen. Of het kost je veel energie, omdat je tegen de stroom in gaat, die jou dieper naar binnen wil brengen om eerst daar op te ruimen. (In plaats van de ‘rommel’ in je huis, kan je je ook bewust worden van oneffenheden in relaties.)

 

Meestal is het zo dat wanneer het werk in energie, innerlijk, is gedaan en je ook deze shift weer bent doorgegaan, alles om je heen ook weer op orde, in evenwicht komt.

Binnen no-time is je huis dan weer schoon en netjes. Vaak heb je achterstallige klusjes, waar je al lang tegen aan liep te hikken, dan opeens zonder moeite af, vind je oplossingen waar je eerder nog niet op was gekomen, creativiteit en inspiratie stromen weer of bepaalde relaties verlopen opeens weer soepeler.

 

Velen van ons hebben de afgelopen (tientallen) jaren veel innerlijk energiewerk verricht en zijn al diepe oude stukken doorgegaan, maar 2020 spant toch wel de kroon. Shift na intense shift maken we door. Laag na laag ruimen we energetisch op.

 

Als er in jou ook diepe oude stukken van zwaarte, pijn, angst en verdriet worden aangeraakt: Door de oorzaak buiten jezelf te leggen, maak je jezelf klein en geef je je kracht uit handen. Blijf aanwezig!
Neem verantwoordelijkheid voor wat er zich in jou aandient.
Dat maakt vrij en geeft kracht.

Je kan jezelf zien als een vat, een kanaal, waardoor oude energie afgevoerd wil worden. Dit is deels een persoonlijk / ziels proces, maar tegelijkertijd ben je in dienst van het geheel en transformeer je collectieve energieën.

 

Door te denken dat het alleen van jou is, maak je jezelf kleiner dan je bent. Door je weer te beseffen dat jij onderdeel bent van en verbonden met het grotere geheel, breng je jezelf terug bij je ware grootte en wie jij werkelijk bent: een kosmisch wezen met kosmisch bewustzijn, die in dit leven in deze bijzondere tijd, bijdraagt aan waanzinnige groei in bewustzijn.

 

Jouw bijdrage is licht en bewustzijn te brengen op de meest donkere plekken, te beginnen bij jezelf. Van daaruit verspreidt het zich vanzelf verder. Je kan pas werkelijk licht delen, als je de donkere plekken in jezelf onder ogen komt.

 

Het is aan jou om jouw route, jouw pad, jouw manier te vinden om licht en bewustzijn te brengen in en door de oude lagen heen. Door het ontdekken van jouw pad, open je ook een energetische weg voor anderen. Het delen van jouw pad kan voor andere mensen weer inspiratie zijn.

 

Er komen flinke shifts en downloads aan deze zomer. We bevinden ons nu nog in de energiepoort van de 3 eclipsen (5 juni, 21 juni en 5 juli) die openend werkt, veel naar boven haalt en daardoor ook mogelijkheid biedt tot grote groei. (De volgende periode van 3 eclipsen is pas weer in 2029!)

 

Daarbij zijn er ook nog 5 planeten retrograde, waardoor je dieper in jezelf wordt geleid om dàt in je bewustzijn te brengen en te laten shiften, wat je eerder nog niet kon zien.

 

Èn, alsof dat nog niet genoeg is, bewegen we ons ook al in de energie van de Leeuwenpoort op 8 – 8. De weken voor deze speciale energie-dag zijn elk jaar diep transformerend, maar de Leeuwenpoort van 2020 zal net als alle andere energie-events dit jaar super intens zijn.

 

Dit is geen zomer om plannen te maken.
Keer op keer ontvang ik de boodschap: hou deze zomer zo leeg mogelijk.
Op vakantie gaan of andere uitjes vooruit plannen, lijken niet aan de orde te zijn. Hoe ontspannend of leuk het ook kan lijken. De energie kan soms opeens heel intens zijn en de shifts en downloads volgen elkaar snel op. Fijner is om het van dag tot dag en moment tot moment te leven en in te voelen wat past en goed is.  Er is lege ruimte nodig zodat je mee kan stromen met wat er zich in het moment aandient en wat er in energie van jou gevraagd wordt.

 

Zo ga je zo soepel mogelijk door de shifts, dien je jouw hoogste goed en daarmee het hoogste goed van Al…

 

 

Shine bright 

 

💓 Lea

  

Er zijn deze zomer 2 lichtactivaties. Deze zijn afgestemd op de energie van het moment.

Ze brengen je dieper in jeZelf, openen nieuw bewustzijn en bieden begeleiding en inzicht bij hoe je gebruik kan maken van en samenwerken met de krachtige energieën van deze zomer.

 

Er is ook een nieuwe audio / energetische meditatie: Kosmisch Bewustzijn.

 

 

Vrijdag 10 juli,  20 - 21 uur 

 

Lichtactivatie

 

Verbinden met liefdesvelden

Zaterdag 8 - 8, 20 - 21 uur 

 

Lichtactivatie

 

Leeuwenpoort 2020

 

 Audio /

Energetische Meditatie 

 

Kosmisch bewustzijn

 

 Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07