Hèt proces van deze tijd is je dieper verbinden met jeZelf

Lea van der Eem

Oktober 2019

 

   

 

 

Vele aardse levens lang heb jij de energie van je buitenwereld overgenomen en bent die gaan dragen. Lagen van spanning, verharding, afgeslotenheid, angst, pijn, verdriet, boosheid, onmacht, verwarring, twijfel en onzekerheid hebben zich om jouw essentie-energie heen gevormd.

 

In deze bijzondere transformatietijd heb je de mogelijkheid om je weer te herinneren wie jij diep van binnen bent. Daarvoor is het nodig dat alle 3D-lagen die jouw ware energie bedekken, in je bewustzijn komen.

Laagje voor laagje worden deze energieën, die niet bij jou horen, blootgelegd en afgepeld. Zo kom je steeds dichter bij jouw zuivere energie.

 

Tijdens de zomermaanden zijn we flink met deze lagen in onszelf geconfronteerd. Door de enorme groei in bewustzijn kunnen we steeds dieper in onszelf afdalen en komen we daar waar de oude energie lang opgeslagen is geweest en stevig is ingekapseld. Het is een enorm proces om dit vezeltje voor vezeltje te ontwarren en los te maken.

 

De afgelopen weken is de laag waar oordelen liggen opgeslagen diepgaand aangeraakt. Oordelen die mensen die je nabij waren, bijvoorbeeld een partner of ouder, over jou hebben gedacht of uitgesproken en die jij in je energie met je mee bent gaan dragen. Dit heeft de verbinding met je Zelf en jouw innerlijke waarheid vertroebeld.

 

Oordelen komen voort uit onbegrip en niet kunnen zien wie jij werkelijk bent en zijn naar buiten geprojecteerde, dus niet in eigen beheer genomen, innerlijke pijn. Jij denkt misschien dat de oordelen jou pijn deden en dat het dus jouw pijn is. Maar in feite heb jij als gevoelig mens de pijn en het gevoel van afgescheiden zijn, van de ander aangevoeld, op een diepere laag dan waartoe de ander in staat was. Je hebt deze energie overgenomen in jouw systeem en bent dit energetisch gaan dragen. Je bent hierdoor bij jezelf vandaan gegaan, hebt de verbinding met jouw kern laten vertroebelen en daarom is  het jouw pijn geworden. Vanwege de afscheiding van je ware zelf.

 

Deze oordelen, onbegrip en pijn worden deze weken in jou aangeraakt en open gemaakt. Zo kan het zijn dat je opeens de oordelen van bijvoorbeeld je moeder ‘hoort, ziet of voelt’ over dingen die jij in het verleden hebt gemaakt, over hoe jij bent of keuzes die je nu maakt. Het kan zijn dat je dit merkt in contact met je moeder, maar ook dat het alleen een innerlijk proces is. Die oordelen liggen namelijk diep in jou opgeslagen.
Of je merkt dat je nog wordt beïnvloed door de oordelen van een partner met wie je allang niet meer samen bent, terwijl je dacht hier allang klaar mee te zijn.

 

Belangrijk is dat het bewustzijn nu zo is gegroeid, dat ook die diepe, pijnlijke, vastzittende lagen aan de oppervlakte kunnen komen en in het licht mogen worden gezet.
Zo kunnen ze worden getransformeerd en komt er ruimte om je meer en meer te verbinden met je essentie-energie, jezelf te helen (heel te laten worden) en vanuit die verbinding te leven.

 

Door allemaal ons stukje essentie-energie bij te dragen, creëren we samen stapje voor stapje de hemel op aarde.

  

 

Wil jij de verbinding met wie jij in wezen bent verdiepen?

 

Je kan de audio opname van de healing / energietransmissie

 

Verdiep de verbinding met je essentie

 

nog nabestellen.

 

Tijdens deze healing / energietransmissie worden oude energielagen,

die om jouw kern heen liggen, geopend en afgelegd.

Je wordt dieper in je lichaam en dichter bij je ware Zelf gebracht.

Meer (van jouw) essentie-energie wordt in je lichaam geaard. 

 

 

Tijdens het luisteren van deze opname krijg je hierbij hulp van de lichtwereld,

die altijd voor jou beschikbaar is. 

 

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07