Geankerd in Licht en BewustZijn

 

Lea van der Eem

Januari 2021

 

 

 

 

 

Eén van de grote lessen die je in 2020 hebt kunnen oefenen is het geankerd zijn in je eigen energie. Niet terugdeinzen en je klein maken bij het ontmoeten van zware, verdichte 3D-energieën, in de vorm van mensen of situaties. Geen energie overnemen en meegaan in onbewust zijn, negativiteit, oordelen, drama of strijd.

 

En wel: oordeelvrij en neutraal staan in licht, liefde en bewustzijn.

 

In 2020 zijn er bepaalde mensen en situaties op je pad gekomen, die jou duidelijk hebben gemaakt waar je je nog door oude energie liet bepalen. Als dat nodig  was, zijn deze recht voor je neus geplaatst, zodat je er niet omheen kon. (Bij mij bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe buren met voor mij heel pittige energieën).  Zo heb je het ankeren kunnen oefenen en krachtiger gemaakt.

 

Dit proces van oefenen en sterker maken gaat gewoon verder. Het is geen gemakkelijke opdracht, dus dit kan een flinke tijd duren.
Op het moment dat je kracht hierin voldoende is toegenomen en je hebt geleerd wat de bedoeling was, verdwijnt deze situatie of persoon uit je leven, of de lading gaat er gewoon van af, zodat jij er geen ‘last’ meer van hebt.

 

Het oefenen is onderdeel van de voorbereiding op en uitbreiding van jouw taak van ankerpunt zijn, die in 2021 en daarna een grotere en meer bewuste plek in gaat nemen.
Als ankerpunt van de nieuwe energie is het nodig om heel stevig in de energie van Licht en BewustZijn te kunnen zijn, ook te midden van de oude 3D energieën. Zo ben je ontvangst- en aardingspunt voor de steeds hogere lichtfrequenties, die via jou in het 5D veld op aarde worden gebracht en geankerd.

 

Om je heen zal de komende tijd flink wat oude energie (strijd, angst, projecties, oordelen, onmacht, slachtofferenergie, enz.) opgeschud en in het licht gezet worden.

 

Jij en wij allemaal zijn nodig om liefdevol Licht en BewustZijn levend en stabiel te ankeren. Gelukkig zijn we inmiddels met velen en steeds meer mensen sluiten zich aan. Samen laten we het licht steeds krachtiger stralen, zodat de wakker wordende zielen ons kunnen vinden en steun hebben aan het pad dat wij al hebben bewandeld.

 

Weet dat er geen moeilijke situaties op je pad worden gebracht, die jij niet aan zou kunnen.
Alles wordt echt met de grootst mogelijke zorg en liefde begeleid vanuit de wereld van Licht, zodat je de weg naar jouw innerlijke lichtkracht kan en gaat vinden en de plek zoals die voor jou is bedoeld, met liefde en vertrouwen kan innemen.

 

💓 Lea

 

 

 

Meer over wat het betekent om ankerpunt te zijn kan je lezen in de blogs Ankerpunt zijn voor de nieuwe energie Deel 1

en Ankerpunt zijn voor de nieuwe energie Deel 2.

 

 

Tijdens deze activatie word je begeleid om op weer een diepere laag

jouw lichtplek in het nieuwe veld, het 5D veld, in te nemen.


Door een krachtige lichtverbinding met een grote groep mensen,

vormen we een landingsplaats voor nieuw licht en bewustzijn.

 

We ontvangen een versie van onszelf die bestaat uit hogere lichtfrequenties

dan die ons eerder kon bereiken.

 

Je wordt begeleid bij hoe je dit in je lichaam kan ontvangen en ankeren.

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07