De nieuwe energie, dat ben JIJ

 

Lea van der Eem

Januari 2020

 

   

 

Tijdens de overgang naar de nieuwe tijd ga je de weg naar binnen. Bij alles wat je onderweg in jezelf tegenkomt, bekijk en voel je of datgene werkelijk bij jou hoort, bij de energie van jouw wezen, of niet. Laagje voor laagje laat je energie die niet van jou is, los uit je systeem.

 

Door de oude, versluierende, energieën vrij te laten, ontstaat er ruimte om steeds meer van jouw wezensenergie, jouw licht, in je lichaam en energiesysteem te ‘bevatten’. Tijdens de intense reinigingsprocessen van de afgelopen jaren ben je steeds dichter bij je kern, jouw ware energie, gekomen.

 

De ruimte voor wie jij werkelijk bent, is in 2020 groter dan ooit en zal snel verder groeien en verdiepen. Jij ben welkom om deze ruimte in te nemen met je zielsenergie.
Sterker nog: je bent gevraagd en nodig. Je bent niet voor niets in dit leven op aarde in deze bijzondere tijd. Jij hebt een missie.

 

We kunnen dit ascentieproces alleen samen, in verbinding, met elkaar. Elke bijdrage telt. Iedereen is even belangrijk. Hoe zichtbaar of weinig zichtbaar je op dit moment ook bent als drager van licht, JIJ bent belangrijk. Jouw unieke energiesamenstelling is een puzzelstuk om het geheel completer en rijker te maken. Een toevoeging die alleen jij kan brengen.

 

De energie van 2020 vraagt je om je aandacht nog verder af te halen van hoe andere mensen leven en werken. Oude manieren, patronen en normen vanuit de buitenwereld mogen steeds verder van je afglijden.

 

Het is tijd voor nog meer van jou: jouw lied, jouw kleur, jouw manier, jouw vorm, jouw tempo. Jouw energie mag sterker en sterker worden en steeds meer 'aan' komen te staan. Door je ware energie zichtbaar te maken en van binnenuit naar buiten te leven (i.p.v. buiten naar binnen) draag je bij aan het vormgeven van de nieuwe aarde.

 

De nieuwe energie, dat ben JIJ.

 

Wat is ondersteunend in dit proces?

 

Rust en ontspanning zijn belangrijk en nodig. Door je lichaam ontspannen te houden, aanwezig te zijn in je lijf en open te zijn voor het ontvangen van ‘upgrades’, kan er steeds meer van jouw ware energie in je lichaam worden geaard.

 

Ook is het fijn om afgestemd te zijn op signalen en boodschappen die je worden gegeven over stappen die je kan zetten. De stappen die jij zet vanuit de verbinding met wie je in wezen bent, brengen je op jouw zielspad. Hoe meer stappen je zet vanuit je ware Zelf, hoe meer je je zielendoel aan het verwezenlijken bent. Dit is goed voor jezelf en tegelijkertijd dienend aan het geheel.

Als jij stappen zet die passen bij jouw zielspad, word je ALTIJD ondersteund, aangemoedigd en bevestigd door het universum, de lichtwereld, je begeleiders (of welke woorden hierbij voor jou passend voelen).

 

En maak het niet te serieus, het mag vooral leuk, luchtig en licht zijn. Voor deze energieën is vanaf 2020 meer ruimte. Sta jezelf maar toe om deze te ontvangen.

 

💓 Lea

 

1 of 2 keer per maand is er een lichtactivatie op afstand

om mensen die aan het ontwaken zijn te begeleiden bij verschillende thema's.

Wil je meer weten? 

 

 

Er is een groot aanbod van audio opnames die jou begeleiden

bij jouw innerlijke processen in deze bijzondere tijd.

Elke opname schijnt  licht in een specifiek thema,

brengt jou dieper in je lichaam en dichter bij jeZelf,

verruimt je bewustzijn en verhoogt je trilling.   


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07