2020: Het jaar van upgrades voor je hart

 

Lea van der Eem

April 2020

 

   

 

 

2020 is een 4-jaar (2+0+2+0) en staat o.a. in het teken van het hart (het hartchakra is het vierde chakra). De energieën zijn dit jaar ondersteunend om verhardingen die zich om jouw hart heen hebben gevormd, verder te laten verzachten en opengaan. Zo krijg je meer toegang tot jouw bronenergie en kan het proces van steeds meer leven vanuit je hart en wie jij in wezen bent, zich verdiepen.

 

 

Waardoor is de bronenergie in je hart beperkt?

 

Als drager van licht heb je vanuit je innerlijke verlangen om de wereld lichter te maken, oude energieën als pijn, verharding en angst overgenomen vanuit je omgeving en bent deze in je systeem mee gaan dragen. Meestal is dit onbewust gebeurd.

Ook je hart, dat van oorsprong zoveel licht in zich heeft, heeft zich verzwaard met deze energieën. Het heeft zich vol laten lopen met energieën van lagere frequenties dan die van jouw bron. De ruimte in je hart voor licht en liefde van jouw wezen is daardoor beperkt, de stroom van bronenergie verzwakt en veel harten zijn gesloten geraakt.

 

 

Nieuwe manier van licht brengen

 

Gelukkig hoeven we deze oude energie niet langer mee te zeulen.

De huidige manier van licht brengen is drager zijn van licht.


Je hoeft jezelf niet meer te helen.
Je hoeft je omgeving niet meer te helen.
Je hoeft jezelf niet meer te verzwaren door te dragen wat niet van jou is.
Je hoeft niet meer voor je omgeving te zorgen of die te verlichten.
Je hoeft jouw licht niet meer weg te geven.

 

Je mag juist terugkeren naar jouw innerlijke bron van licht en doen wat nodig is om deze zoveel mogelijk ‘aan’ te zetten.

Je mag je richten op het activeren van het innerlijke licht in jouw hart.

 

 

Ondersteuning bij het openen van je hart

 

Het proces van verlichten (lichter maken) van je hart wordt dit jaar extra ondersteund. Om dit mogelijk te maken is het nodig dat oude pijn/spanning/angst uit je hart vrij komt, zodat er  ruimte is voor meer licht.

 

Je gaat dit jaar mensen ontmoeten en in situaties terecht komen (alles geregisseerd vanuit de lichtwereld) die ervoor zorgen dat jouw hart zich verder kan openen en vullen met licht.

 

Ook het corona-virus draagt hier wereldwijd aan bij. Mensen worden losgemaakt van oude patronen en de dagelijkse gang van zaken en uitgenodigd om meer vanuit het hart te leven. Op veel plaatsen zie je hartverwarmende contacten en initiatieven ontstaan.

 

Wanneer je voelt dat je hart zich vult met bronenergie, zal dit voelen als liefdevol, licht en fijn. Wanneer de oude energie wordt vrijgelaten, kan dat naast dat het opluchting geeft, ook aanvoelen als pijnlijk of verdrietig. Schrik hier niet van, je mag dit gewoon laten gebeuren.

 

 

Oefenen van het open houden van je hart

 

Daarbij krijg je extra 'leermomenten' aangeboden, die je de mogelijkheid geven om te oefenen je hart open te houden, ook als er mensen, energieën of situaties zijn waarbij je geneigd bent je hart te sluiten.

Juist als de energie om je heen niet fijn voelt en je vanuit oude gewenning jouw energie makkelijk terugtrekt en je hart sluit, mag je oefenen om aanwezig te blijven in je hart en deze open te houden.

 

En juist als scherpe of pijnlijke plekken in je hart worden geraakt, geeft dat de mogelijkheid om uit je oude patronen van verharden (en het gedrag dat daaruit voortkomt) te stappen.

 

Je mag een nieuwe, zachte manier ontdekken, waarbij je de verantwoordelijkheid voor je gevoel helemaal bij jezelf houdt.

Oude verhardingen, pijn en angst mogen worden vrijgelaten en licht, liefde en ruimte toenemen.

 

 

Bewust zijn van je groei

 

Groei gebeurt vaak in kleine stapjes en onopgemerkt, als je niet de tijd neemt om hier aandacht aan te geven. Maar als je eind 2020 terugkijkt op dit jaar, zal je zien dat jouw hart zachter en opener is geworden en dat je toegang hebt gekregen tot meer van het licht en de liefde van de bron. Je zal vaker liefdevol kunnen zijn voor jezelf en voor alles en iedereen om je heen. (Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft dit niets te maken met soft, verbloemend en zonder grenzen zijn. Juist niet. Licht en liefde vanuit de bron zijn eindeloos helder en krachtig.)

 

Leven met meer licht, liefde en bewustzijn in je hart en van daaruit kijken naar jezelf als mens en andere mensen en situaties, betekent zien en begrijpen in een ander licht. Sluiers worden ‘opgelicht’. Deze opheldering zorgt voor een grote shift in bewustzijn en is de basis van verdere innerlijke groei. 

 

 

💓 Lea

  

 

Op op 4-4-2020 was de lichtactivatie 'Upgrades voor je hart'

Je kan de audio opname van deze activatie nog nabestellen. 

 

 

1 of 2 keer per maand is er  een lichtactivatie

om mensen die aan het ontwaken zijn te begeleiden bij verschillende thema's.

Wil je meer weten?

 

 

Er is een groot aanbod van audio opnames die jou begeleiden

bij jouw innerlijke processen in deze bijzondere tijd.

Elke opname brengt licht in een specifiek thema,

brengt jou dieper in je  lichaam en dichter bij jeZelf,

verruimt je bewustzijn en verhoogt je trilling.   

 

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07