Zaadjes laten groeien kost tijd

November 2018

Lea van der Eem

 

Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik in een reading te horen dat ik ooit groepen van met gemak 100 mensen zou begeleiden. Het was niet dat ik dat niet geloofde, alleen stond het op dat moment nog wel heel ver van me af.

 

Mijn leven was toen nog heel wiebelig. Ik was onzeker over mezelf en vooral aan het worstelen met allerlei moeilijke gevoelens en dingen in mijn leven. Ik had in die fase ook niet eens idee van hoe het voelde in mijn lichaam om geaard te zijn of hoe ik dat kon doen.

 

Alhoewel ik al 5 jaar een eigen praktijk had, kwamen er niet meer dan ongeveer 2 cliënten per week naar me toe. De vader van mijn drie (toen nog heel jonge) dochters stonden op het punt om uit elkaar te gaan. Ik wist nog niet waar ik kon gaan wonen en hoe ik mijn financiën op orde moest krijgen zodat ik voor mezelf en mijn drie meiden zou kunnen zorgen.

 

Ondanks dat mijn hele situatie dus behoorlijk onvast en onzeker was, inclusief ikzelf, en dat ik vanuit mijn omgeving maar weinig steun en vertrouwen kreeg over mijn pad en mijn talenten, tòch voelde ik diep vanbinnen een rotsvast vertrouwen in dat ik iets goeds en nieuws te brengen had. Ook al begrepen de mensen om mij heen dat niet.

 

Ik voelde dat me innerlijk blijven ontwikkelen, doorgaan met mijn praktijk en begeleiden van mensen op mijn manier, het enige pad was dat ik kon gaan. Hierbij werd ik ook ‘geholpen’ en bevestigd door het universum, want in de tijden dat ik dacht dat ik toch echt moest solliciteren naar een baan voor wat financiële zekerheid, werd ik gewoon nergens aangenomen. De bron had heel andere plannen voor mij dan ergens in loondienst gaan en me laten beperken door regels en protocollen 😊.

 

En nu, bijna 10 jaar verder, na ontzettend veel moeilijkheden te zijn aangegaan in mezelf en bergen met innerlijk werk te hebben verricht, ben ik die werelden gegroeid. En is het zaadje, wat mijn reader toen al zag, tot wasdom gekomen. Bij de allereerste afstandshealing die ik afgelopen juni gaf, deden er ruim 100 mensen mee. En inmiddels is er alweer een healing geweest waaraan meer dan 100 mensen deel hebben genomen.

 

Ik deel mijn verhaal met jou om je eraan te helpen herinneren dat ook in jou heel veel zaadjes aanwezig zijn. Om een zaadje tot groei en bloei te laten komen is in dit leven veel voeding en tijd nodig. Er kunnen jaren van ervaringen opdoen en je verder verdiepen in jezelf nodig zijn, voordat ze kunnen ontkiemen en uitgroeien. Ervaringen die je opdoet gewoon door te leven, zijn de voeding om de zaadjes die in jou geplant zijn te laten groeien.

 

Dus ook als het langzaam gaat en het voor jouw gevoel niet opschiet: heb vertrouwen en wees geduldig. Het is allemaal allang aan het gebeuren, ook al kan je dat nu nog niet helder zien.

 

Er ligt een universum van talenten en mogelijkheden in jou opgeslagen en alles zal er op precies het juiste moment uitkomen…

 

Ik ben heel blij met alles waarin ik ben gegroeid. Ontzettend veel kleine groeistapjes bij elkaar. En tegelijkertijd heb ik eigenlijk ook het gevoel dat ik nog maar aan het begin sta en dat ik het allemaal net een beetje begin te begrijpen. Nu is het niet alleen meer overwinnen van allerlei moeilijkheden, maar vooral ontdekken van heel veel moois…

 

 

 

Deze pagina delen:


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07