Samenwerken met de energie van de volle maan

Lea van der Eem

Mei 2019

 

 

De energie van deze volle maan voert de druk weer flink op. Je kent inmiddels het lijstje met mogelijke fysieke verschijnselen tijdens hoge energiedagen vast wel. Ook deze volle maan kan je de dagen ervoor de volgende ervaringen hebben: gevoel van innerlijk druk, strakke band rond borst, niet diep kunnen ademen, moeilijk kunnen aarden, keelpijn en heesheid, hoofdpijn, stress, pijn in onderrug en heupen, opgeblazen gevoel, enz.

 

Toch is het niet de bedoeling ‘onder te duiken’ tijdens de dagen rond de volle maan en te wachten tot alle intensiteit weer over is. Net zo min is het de bedoeling om te blijven hangen in ‘klagen’ over alle bijwerkingen van de energie die jij ontvangt.
Dat is iets wat wij allemaal kennen: de slachtofferenergie trekt aan ons. Het is makkelijk om daarin mee te gaan en je hierdoor te laten leiden.

 

De tijd is gekomen om te ontdekken dat jij helemaal niet onmachtig bent. Dat is maar een gedachte, die als een loodzware deken op je drukt en die je klein en passief houdt. Je mag de slachtofferenergie die jij met je meedraagt gaan herkennen en afleggen.

 

Ook vandaag kan jij weer stap zetten in het proces van het leren kennen van jouw kracht en creatievermogen.
Dit mag je doen door nu, op dit moment, je ogen te sluiten en drie keer bewust en rustig, dieper in…. en weer helemaal uit….. te ademen. Als je dit vaker wil doen: voel je vrij!


Voel maar, in je lichaam, wat dit met je doet. Wat merk jij op aan lichamelijke gewaarwordingen?

Door bewust te ademen en jouw aandacht in je lichaam te brengen, kan de energie die deze volle maan jou brengt, makkelijker door jouw lichaam heen stromen. Deze energie is er namelijk niet om jouw leven moeilijk te maken, maar de maan ondersteunt jou in je ontwikkeling en groeiproces.

 

Wanneer jij meegaat in de oude slachtofferenergie, onderduikt, je aanspant en verzet biedt, voelt de energie van de volle maan zwaarder aan.

Als jij je ontspant, overgeeft en opent, kan de energie van de maan door jou heen werken. Zij kan dat wat vastzit aanraken en in beweging brengen. Zij geeft de mogelijkheid tot loslaten, stroming, verlichting en vernieuwing.
Jij hoeft alleen maar een kanaal te zijn. De energie mag door jou heen naar het energieveld van de aarde stromen.
Dat is samenwerken met de energie van de volle maan.

 

 

Wil je meedoen met de volle maan healing op zaterdag 18 mei?

 

Tijdens deze healing word jij geopend. Oude, vastzittende energie wordt in beweging gebracht, zodat deze gaat stromen en kan worden afgevoerd.  Zo komt er meer ruimte voor jouw energie. De energie van de healing brengt jou op diepere lagen in jezelf dan waar jij alleen kan komen en ondersteunt in jouw groei en ontwikkeling.

Na de healing ontvang je een nabesprekingsmail met waardevolle, verdiepende uitleg en inzichten over de werking van de healing en de energetische ontwikkelingen van dit moment.

 

Tijd: 20.00 – 20.45 u
Plaats: Thuis op je eigen fijne plek.

Bijdrage: € 15,-

 

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07