Hoe kan je omgaan met hoge energiedagen?

Lea van der Eem

Mei 2019

 

 

De energie op aarde is aan het verschuiven van een lage naar een steeds hogere trillingsfrequentie.

In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger.

 

Je bent waarschijnlijk al wel bekend met de ‘hoge energiedagen’ waarop, onder invloed van o.a. zon, maan en planeten, nieuwe hoogfrequente energie naar de aarde komt. Deze energie kan door gevoelige en bewuste mensen, intens gevoeld worden.

 

Gelukkig is er inmiddels al veel informatie beschikbaar over deze energie downloads. Zowel wetenschappelijke gegevens over de Schumannresonantie en zonnewinden, -stormen en -vlammen, als ervaringsgerichte informatie over de lichamelijke verschijnselen die je tijdens deze downloads kan ervaren.

 

Soms komt er zoveel energie binnen, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

Op de hoge energie dagen kan je bijvoorbeeld het volgende ervaren: vermoeidheid, hoofdpijn, spanning rond keel, borst of middenrif, het gevoel het druk te hebben en over te lopen, stress, intense gevoelens, huilen ‘zonder aanleiding’, snel geïrriteerd zijn, met rust gelaten willen worden, niet goed kunnen zakken in je lijf of aarden, pijn op verschillende plekken in je lijf, enz.

 

Waar nog minder over bekend is, is hoe je om kan gaan met alles wat jij voelt. Ons lichaam is gewend om zich aan te spannen en verzet te bieden, vanuit gehechtheid aan de oude energie. Ook zijn we nog geneigd om vanuit ons hoofd naar de lichamelijke verschijnselen te kijken. Hiermee creëren we een afstand en zijn niet in ons lijf aanwezig, waardoor de nieuwe energie minder makkelijk doorgang vindt.

 

Hoe je om kan gaan met de nieuw binnengekomen energie (of lichtfrequenties) is niet iets wat je leert door erover te lezen of door het te proberen te begrijpen met je hoofd. Om de nieuwetijdsenergie te kunnen geleiden, móet je wel je lichaam ingaan en echt gaan voelen.

Dit is sowieso de te nemen stap in deze fase van het ascentieproces. Het gaat om afdalen in je lijf, jouw licht en wezensessentie in je lichaam aarden en je op een dieper niveau verbinden met jezelf. Dit kan allemaal alleen maar, door echt te VOELEN in je lichaam.

 

Je lichaam meer gaan bewonen, aanwezig zijn, je lichaam openen en ontspannen en leren omgaan met alle gevoelens die je in jezelf tegen komt, maakt dat de nieuwetijdsenergie makkelijker door jou heen kan stromen.

Nog steeds kom je dan ‘moeilijke’ gevoelens als angst, pijn, verdriet, enzovoorts tegen, maar hoe minder je je hiertegen verzet, hoe makkelijker het wordt…

 

 

Wil jij begeleiding ontvangen bij hoe je om kan gaan met intense energie-instroom?

Dan is de audio opname ‘Omgaan met hoge energiedagen’ misschien iets voor jou.

 

Deze opname is fijn om te luisteren tijdens zo'n hoge energiedag. In de opname word je begeleid om al die binnenkomende energie te geleiden door je lichaam; om de energie te kanaliseren. Daardoor voelt de nieuwe energie niet langer als chaotisch en onrustig. Door je lichaam als kanaal te gebruiken, verbind je je met je lijf. Je raakt meer geaard. Tegelijkertijd word je verbonden met je innerlijke rust en stevigheid.

 

De opname duurt 38 minuten. 

 

Bestellen: 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. 

Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden.

Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

 

  

 

Ervaringen van luisteraars:

 

"Heel fijn om te doen. Ik werd er letterlijk licht en blij van. De energie stroomde goed."

 

"Door het luisteren van deze opname voel ik beter hoe ik om kan gaan met de grote hoeveelheid energie die ik voel op sommige dagen. Daardoor kan ik het beter aan en is het minder zwaar."

 

"Deze opname brengt me echt in mijn lichaam. Ik heb ervaren hoe ik mijn lichaam kan ontspannen en gebruiken als er veel energie 'binnenkomt'. Heel waardevol, dankjewel!"

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07