Loslaten moeten en hard werken

Lea van der Eem

April 2019

 

 

Terugschakelen, terugschakelen, terugschakelen….. Dat is wat telkens weer nodig is.

 

De transformatie-energie duwt ons elke keer maar weer vooruit en je bent zo gewend geraakt aan die continue stroom voorwaarts, dat het soms moeilijk is om jezelf hierin te stoppen. Moeten en hard werken is een energie die diep in ons is geworteld.

 

Toch wordt er van je gevraagd om het moeten en steeds maar vooruit willen, los te laten. Het is nodig om je los te maken van ‘doen vanuit je hoofd’ en rust, ruimte en stilte voor jezelf te creëren. Zodat je alle veranderde energie kan laten bezinken en jij weer kan ontspannen.

 

Moeten, hard werken, resultaatgericht bezig zijn en doen vanuit je hoofd horen bij de oude energie en halen je weg van de verbinding met jezelf.
Daarbij komen ze voort uit angst. Angst dat er anders niet genoeg geld zal zijn, dat je het niet goed doet, geen waardering zal krijgen, niet gezien wordt, afgewezen zal worden, enz.

 

Maar in deze tijd mag alle angst in het licht van ons bewustzijn komen. Angst mag uit het donker komen en we mogen haar ontslaan van haar taak als raadgever en leider. Vertrouwen, liefde en de verbinding met jezelf mogen daarvoor in de plaats leidend zijn.

 

Het is belangrijk om ruimte voor jezelf te nemen. Het mag, het kan en het is veilig.

 

Als je doet wat goed is voor jou, waarvan jij oplaadt en dichter bij jezelf komt, dan wordt er voor jou gezorgd.

 

Als jij verbonden bent met jezelf, vind je daar alles wat je nodig hebt. Dat zal weerspiegeld worden door de buitenwereld: ook daar zal er voor je zijn wat jij nodig hebt.

 

Door te ontspannen en je met jezelf te verbinden, kan jouw energie weer gaan stromen. Vanuit die stroom ontstaan jouw te nemen acties en stappen voorwaarts vanzelf. Nu niet vanuit moeten en hard werken (wat energie kost), maar vanuit plezier en gemak (wat energie geeft).
Zo ga je creëren vanuit de energie van de nieuwe tijd: gemak, ruimte, vrijheid, liefde, verbinding en vertrouwen.

 

Het universum wil niets liever dan dat jij je op steeds dieper niveau met jezelf verbindt en van daaruit gaat leven. Zij zal jou hierbij op alle mogelijke manieren ondersteunen en je de bevestiging geven dat het goed is wat je doet.

 

 

Wil jij voelen hoe je de oude energie van moeten en hard werken loslaat, zodat je kan ontspannen, de verbinding met jezelf kan verdiepen en weer in jouw natuurlijke stroom komt?

Zodat jouw te nemen acties en stappen voorwaarts vanzelf gaan, niet vanuit moeten en hard werken (wat energie kost), maar vanuit plezier en gemak (wat energie geeft)?

 

Dan is de audio opname 'Loslaten van moeten en hard werken' misschien iets voor jou.

Deze opname kost € 15,- en duurt 31 minuten. 

Je ontvangt hem als MP3 bestand en kan deze zo vaak luisteren als je wilt (via oortjes op laptop of telefoon).

 

Je bestelt de opname door op de knop hieronder te klikken en je ontvangt hem direct na je betaling.

Hierbij is het belangrijk dat je nadat je betaald hebt, drukt op de knop 'bestelling afronden'. Dan word je doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden en opslaan.

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07