Jouw taak op de nieuwe aarde

 

Lea van der Eem

Helderbewustzijn.com

December 2019

 

Wij hebben allemaal onze taak op de nieuwe aarde. Onze taken lijken misschien van de buitenkant op elkaar, we brengen allemaal licht. Toch doen we dit op onze eigen unieke manier. Er is maar één iemand zoals jij, met jouw unieke trillingsfrequentie. Niemand kan het licht op aarde brengen, precies zoals jij dat doet. Jij voegt iets unieks toe. Wat dat unieke is, is aan jou om te ontdekken.

 

Misschien weet je al stukjes over wie jij echt bent en wat jij brengt, misschien ook nog niet. De komende tijd ga jij nieuwe puzzelstukjes vinden. Je gaat op een (nog) dieper niveau ervaren wat jij precies op aarde komt doen en wat jij toevoegt.

 

Vaak is op eerdere momenten in je leven al een stukje van de sluier opgelicht en heb je gezien, gevoeld of ervaren wat jouw taak is. Op dat moment kon je er nog niets mee, je kon het nog geen vorm geven. Dat was ook niet de bedoeling, het was nog te vroeg. Toch hebben die kleine momentjes al iets in jou wakker gemaakt en op een sluimerstand gezet, zodat het onderhuids kon rijpen en groeien. Het heeft jou geleid in de honderden, duizenden stappen die je daarna hebt gezet. Gaandeweg jouw leven zijn er allemaal leerervaringen op je pad gekomen die jou hebben klaargemaakt voor het uitvoeren van je taak.

 

 

Dit is de tijd dat zich steeds meer aan jou laat zien, welke taak jij mag uitvoeren in dit leven.

 

Ongeveer tien jaar geleden las ik “De nieuwe aarde” van Eckhart Tolle. Dat was voor het eerst dat ik over de nieuwe tijd hoorde en ik voelde dat het waar was wat hij schreef. Tegelijkertijd wist ik: “Mooi verhaal, maar mensen zullen niet weten, hoe ze dit uit moeten voeren. Daar is veel begeleiding en uitleg bij nodig. “ En ik wist, toen al, diep van binnen, dat ik één van de mensen ben die als taak heeft te begeleiden tijdens deze overgang. Pas een hele tijd later ben ik die taak uit gaan voeren en vooral de laatste jaren steeds bewuster. Ik begeleid bij het omgaan met al die moeilijke gevoelens die tijdens deze transformatie naar boven komen, breng mensen meer in hun lichaam en dichter bij wie zij in wezen zijn. Daarbij geef ik uitleg en helderheid over wat dit proces inhoudt.

 

Ik deel hier mijn ervaring om je te inspireren om te terug te gaan naar de momenten in je leven waar voor jou al stukjes van jouw taak zichtbaar of voelbaar werden. Haal deze herinneringen maar weer naar boven, terug in je bewustzijn.

 

Wij hebben allemaal onze eigen taak. We zijn puzzelstukjes, onze taken sluiten op elkaar aan. We kunnen het niet zonder elkaar, we kunnen het niet alleen. Iedereen draagt bij, ook jij! Elke bijdrage is even waardevol en nodig.

 

Er zijn mensen die schrijven over de ontwikkelingen en informatie geven, mensen met spirituele begeleidingspraktijken, mensen die het bewustzijn over de natuur, de aarde en omgaan met dieren vergroten. Er zijn mensen die je leren bewuster met je lichaam om te gaan, door mediteren, bewegen, ademhaling en gezonde voeding.

 

Maar ook mensen op plekken die minder in de aandacht staan, delen hun licht. Elke bijdrage is even waardevol. Vele lichtwerkers doen ondertussen hun werk op de achtergrond, soms zelfs zonder dat zij zich hiervan bewust zijn. Licht verspreiden zit heel vaak in kleine momentjes, een kort gesprekje, een lach, een blik, een gedachte, een berichtje, een kort moment van energie-uitwisseling.
Het meisje achter de kassa die iedereen een glimlach schenkt en even echt oogcontact maakt, deelt op haar manier elke dag haar prachtige licht en raakt daarmee heel veel mensen aan. Zij is van onschatbare waarde.

 

 

Doordat wij allemaal op onze manier ons licht laten zien, dragen we bij en vergroten we de hoeveelheid licht op aarde.

 

Jij mag en zal de komende tijd (nog) bewuster gaan worden van de bijdrage die jij levert. Laat het zaadje dat in jou ligt maar verder uitgroeien. Laat je maar zien in wie jij bent werkelijk bent. Laat jouw licht maar stralen.

 

 

 

Wil jij begeleiding ontvangen bij de processen die je doormaakt tijdens jouw overgang naar de nieuwe tijd?

Begeleiding bij het je losmaken uit het oude, groeien van je bewustzijn en integreren van de nieuwetijdsenergieën?

 

Donderdag 14 februari 2019 is de volgende groepshealing op afstand uit de serie “Aarden van de nieuwetijdsenergie”. Je kan aan een (of meerdere) losse healing(s) meedoen, of aan allemaal.

Tijdens de healing(s) wordt oude energie opgeruimd, de verbinding met jezelf verdiept en word je dieper in je lichaam geaard met jouw licht en de energieën van de nieuwe tijd.

 

 

Deze pagina delen:


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07