Je trillingsfrequentie hoog houden in je dagelijkse leven

 

Lea van der Eem

Januari 2019

 

 

 

Al vele jaren zijn de lichtwerkers hun trillingsfrequentie aan het verhogen en daarmee de algemene frequentie op aarde. Stapje voor stapje maken we ons los uit de lagere frequentievelden. In je eigen trilling zijn en steeds meer van jouw oorspronkelijke licht belichamen op aarde, te midden van de zwaardere energieën, is een uitdagende opdracht. Keer op keer worden we die lagere velden in getrokken. Het vraagt enorm veel moed, kracht en doorzettingsvermogen om ons telkens weer met ons/het licht te verbinden. Door het aangaan van deze opdracht leren wij onszelf, ons licht,  duisternis en kracht, van binnenuit kennen.

 

Energie met een lage en hoge trilling

 

Energie met een lage trilling voelt zwaar, ‘dicht’ (dus niet ruimtelijk), troebel en donker aan. Als gevoelig mens ben je geneigd jezelf te ‘sluiten’ en terug te trekken als je deze energieën ontmoet. Bijvoorbeeld angst, zwaarte, oordelen, strijd, negativiteit en tekort.
Energie met een hoge trilling voelt licht, vrij, ruimtelijk, overvloedig, liefdevol en helder. Ontmoet je deze energieën, dan ga je vanzelf ‘open’.

 

 

Je trilling hoog houden in je dagelijkse leven

 

Tijdens ons bewustwordingsproces krijgen we toegang tot steeds hogere frequenties. Vaak op de momenten dat je alleen bent, in de natuur of tijdens bijvoorbeeld een healing / meditatie, ervaar je deze energie met een hogere trilling in jezelf.

Maar om onze trillingsfrequentie hoog te houden in ons dagelijkse leven van veel te ‘doen’, volle agenda’s, een huishouding, kinderen of misschien werk in een organisatie en minder bewuste mensen om je heen is vaak een hele uitdaging.

 

Als gevoelig mens ben je toch gewend om vooral gericht te zijn op wat mensen buiten jou nodig hebben, geneigd je aan te passen aan de energieën in je omgeving en mee te trillen op die frequentie. Deze oude patronen zijn diepgeworteld, overgegeven van generatie op generatie, en het vraagt al ons bewustzijn en wat we hebben geleerd om deze patronen en oude energie te doorbreken.

 

 

Tijd van je klein houden is voorbij

 

Toch is het echt niet de bedoeling om je klein te blijven houden, jouw energie terug te trekken en je aan te passen aan je omgeving. De tijd is allang aangebroken dat je mag zijn en laten zien wie je werkelijk bent.

Jij mag steeds meer aanwezig zijn in je lichaam met jouw energie. Jij mag in jouw unieke trilling zijn, te midden van al die andere energieën. Jij mag gaan leven vanuit de verbinding met jouw diepere zelf. Aanwezig in je hart en je buik. Zo breng jij jouw licht op aarde. Dàt is de reden waarvoor je gekomen bent in dit leven, in dit aardse lichaam.

 

 

Vertrouw op je onderscheidingsvermogen

 

Laat je niet meer in de war maken door wat andere mensen vinden en zeggen over zichzelf, over andere mensen of over situaties.
Maar ga echt voelen wat jij voelt, in je lichaam. Ook al is het heel subtiel.

Je hoeft energie die niet fijn voelt, niet meer bij jou binnen te laten komen, op te zoeken, erop te reageren of ervoor te zorgen.
Het wordt steeds belangrijker om afgestemd te zijn op jezelf en wat jij voelt en daarop te vertrouwen. Daarop mag jij je keuzes, acties en stappen voorwaarts baseren.

Vertrouw op jouw onderscheidingsvermogen dat al zo ver en fijngevoelig is ontwikkeld.

 

 

Het is een proces

 

Je trillingsfrequentie verhogen en je licht aan zetten is niet iets wat je één keer doet en dan geregeld is. Dat proces vraagt voortdurend om aandacht en bewustzijn. Zoals altijd mag je liefdevol en mild zijn voor jezelf tijdens dit proces. Ook mag je geduldig zijn en de tijd nemen en erop vertrouwen dat elke stap en elke verdieping komt op precies het juiste moment voor jou.

 

We doen het allemaal samen!

Shine on!

 

 

Wil jij ook jouw trillingsfrequentie verhogen en steeds meer met jouw licht aanwezig zijn in je lichaam, op de aarde?
Wil jij jouw eigen licht, energie en trillingsfrequentie meer integreren in je dagelijkse leven?

 

Van 3 februari tot 3 maart is het vier weken programma ‘Verhoog je trillingsfrequentie: Jouw licht AAN’. Tijdens dit traject is er elke week (4 x) een groepshealing op afstand met het thema ‘Verhoog je trillingsfrequentie’. Tussen de healings door ontvang je mails met tips, uitleg, inzichten en extra audio opnames die jou in jouw dagelijkse leven ondersteunen om je aandacht zoveel mogelijk in jezelf en je trilling op een zo hoog mogelijke frequentie te houden. Dit alles samen laat jouw bewustzijn over wat je frequentie hoog houdt, groeien.

 

 


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07