De rijkdom van je innerlijke wijsheid

November 2018

Lea van der Eem

Door de buitenwereld worden allerlei ‘waarheden’ aan jou gepresenteerd. Over hoe het leven en de wereld in elkaar zitten, over hoe je hoort te zijn, wie je bent en hoe je met elkaar om hoort te gaan.

Op school kreeg je de leerstof als waarheid voorgeschoteld en ook nog hoe je die stof tot je moest nemen. Via Tv en internet wordt aan jou verteld wat ‘de waarheid’ is.

 

Maar de mensen die deze waarheden aan jou laten zien, zitten zelf regelmatig diep onder de sluiers. Op elke laag van deze sluiers geldt een andere waarheid. Bij veel versluiering zijn, net als op een bewolkte dag, het zicht en daarmee ook de waarheid maar beperkt. Als de sluiers opgelicht worden en de wolken verdwijnen, wordt je bewustzijn ruimer en meer helder en je waarheid meeromvattend.

 

Je hebt veel meer waarheden vanuit een beperkt bewustzijn overgenomen dan jij je op dit moment bewust bent. Het leuke is, dat je die stuk voor stuk mag gaan ontdekken. 😊

 

In deze bijzonder tijd van wakker worden, ontdek jij laag voor laag deze sluiers. Je gaat herkennen wat jij altijd voor waar hebt gehouden, maar wat niet meer klopt en past voor jou. De lagen mogen worden afgelegd, zodat jij helderder gaat zien, voelen en weten.

 

Wat waarheid is voor jou, kan je alleen maar herkennen in jezelf, je gevoel, je lichaam, je buik en innerlijk weten.

Het leven presenteert jou telkens weer situaties die jou laten ervaren waar je de waarheid nog buiten jezelf zoekt en daarmee nog niet vertrouwt op jouw innerlijke wijsheid. Je krijgt oefensituaties waarin je steeds meer heen mag prikken door wat er aan de buitenkant zichtbaar is en wat er in woorden wordt verteld.

 

Alle beperkte en overgenomen waarheden mag je stapje voor stapje herkennen en loslaten. Op jouw manier en in jouw tempo. Zodat je jouw subtiel, energetisch voelen en waarnemen steeds meer tot je beschikking krijgt. Zo krijg je toegang tot de diepere energielagen en diepere wijsheid.

 

Daar ligt jouw kracht. Je bent oneindig veel groter dan je denkt.

Je bent oneindig veel wijzer en dieper dan je weet.

 

Toegang hebben tot jouw innerlijke wijsheid is een enorme rijkdom en is jouw navigatie door deze transformerende tijd.

Vanuit jouw innerlijke wijsheid weet je wat waar is en wat niet. 

Je voelt in je buik welke keuzes voor jou kloppen en welke stap of stappen passend zijn voor jou.

Door contact met je innerlijke wijsheid voel je vertrouwen, kracht en levenslust.

Door te vertrouwen op je innerlijke wijsheid, weet je dat obstakels in je leven waardevolle lessen bevatten. Je kan steeds meer overzien waar het leven op aarde werkelijk over gaat.

 

Door te leven vanuit jouw innerlijke wijsheid, leef je jouw waarheid. Pas dan kan jouw leven de vorm aan gaan nemen zoals het diep van binnen bij jou past.

 

Het is mijn intentie om bij te dragen aan meer bewustzijn op aarde en de weg vrij te maken voor meer innerlijke wijsheid.

Op donderdag 29 november om 20 uuur is de afstandshealing “Toegang tot jouw innerlijke wijsheid”. Tijdens de healing ruimen we oude, beperkende waarheden op zodat je toegang krijgt tot diepere innerlijke wijsheid. 

Samen met alle deelnemers aarden we een veld met de energie van innerlijke wijsheid en met een zo hoog mogelijk bewustzijn en frequentie.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

 

 

De pagina delen:


Helder BewustZijn

Lea van der Eem

De Zandakkers 12

6674 DJ Herveld

 

lea@helderbewustzijn.com

 

Btw-id: NL001880072B08

 

KvK: 09199936

 

IBANreknr. NL78 INGB 0002 9574 07